Sonic Rumble: Ανακοινώθηκε επίσημα το mobile game τύπου Fall Guys

Η Sega ανακοίνωσε επίσημα το Sonic Rumble, ένα mobile παιχνίδι PvP για έως 32 παίκτες που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το φινλανδικό στούντιο Rovio (Angry Birds).

Το Sonic Rumble προκαλεί αμέσως συγκρίσεις με άλλα παιχνίδια πάρτι, όπως εκείνα του Mario Party franchise ή του Fall Guys. Φαίνεται ότι τα μίνι παιχνίδια του Sonic Rumble είναι λίγο λιγότερο εξοργιστικά από τους χαοτικούς αγώνες του Fall Guys, με κάποιους γύρους να επικεντρώνονται σε παραδοσιακά επίπεδα platforming. Άλλοι, ωστόσο, φαίνονται πολύ πιο σκληροί, όπως αυτός με το γιγαντιαίο ρομπότ που πλησιάζει αμείλικτα, βγάζοντας νοκ-άουτ τους διαγωνιζόμενους αριστερά και δεξιά.

Από τους 32 παίκτες, μπορεί φυσικά να προκύψει μόνο ένας νικητής. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συλλέγουν δαχτυλίδια, τα οποία τους επιτρέπουν να ξεκλειδώσουν νέα διακοσμητικά, όπως μια στολή πειρατή για τον Shadow the Hedgehog. Η πλοκή λέει ότι το Sonic Rumble είναι ένας κόσμος τύπου Jumanji που δημιουργήθηκε από τον Dr. Eggman και κατάφερε να φέρει όλο το καστ σε αυτόν.

Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Sega θα πραγματοποιήσει μια κλειστή beta δοκιμή στις 24-26 Μαΐου.

Loading