Sony: Αυτά είναι τα 11 νέα VR games για το PSVR2

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Sony PSVR2, η εταιρεία φρόντισε να σπάσει την παγωμάρα που ένιωσαν οι ενδιαφερόμενοι (σ.σ. το κόστος είναι μεγαλύτερο από του PS5) αποκαλύπτοντας 11 νέα VR games που θα είναι διαθέσιμα για το δεύτερης γενιάς VR headset.

The Dark Picture: Switchback VR

Ένα καταιγιστικό action horror shooter από την Supermassive Games όπου οι gamers έρχονται αντιμέτωποι με ορδές τεράτων και βρυκολάκων, ενώ δεν λείπει από την ιστορία και ένας serial killer, διάφορα μυστήρια που πρέπει να λύσεις και πολλαπλοί δρόμοι για να ακολουθήσεις.

Crossfire: Sierra Squad

Το γνωστό fps θα κάνει απόβαση και στο PSVR2 για να αντιμετωπίσεις μια φαινομενικά ατέρμονη εχθρική δύναμη πολύ υψηλής τεχνητής νοημοσύνης.

The Light Brigade

Ένα action adventure στημένο σε έναν σκοτεινό και κατεστραμμένο κόσμο όπου θα πρέπει να ακολουθήσεις την καλύτερη στρατηγική για να περάσεις μέσα από πυκνά δάση, παγωμένα όρη και ξεχασμένα νεκροταφεία αποφεύγοντας ή αναχαιτίζοντας τους εχθρούς είτε με όπλα, είτε με μαγεία.

Cities VR - Enhanced Edition

Η VR έκδοση του παιχνιδιού που αναμένεται απογειωμένη χάριν στις τεχνικές δυνατότητες του PS5 και του PSVR2 για τρομερά βελτιωμένα γραφικά γεμάτα λεπτομέρεια.

Cosmonious High

Ένα single player adventure όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του Prismi, ενός εξωγήινου που πέφτει στο εσωτερικό ενός σχολείου και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Σύμφωνα με την δημιουργό Owlchemy Labs, έχουν εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του PSVR2 για να προσφέρουν μια απόλυτα βαθιά εμπειρία gameplay όπου βλέπεις, ακούς και νιώθεις τον κόσμο γύρω σου.

Hello Neighbor: Search and Rescue

Ο Mr. Peterson επιστρέφει για μια ακόμα ιδιαίτερη περιπέτεια και αυτή τη φορά θα πρέπει να αναπτύξεις μοναδικές ικανότητες για να λύσεις τους γρίφους και να ανακαλύψεις μυστικά που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το σπίτι του γείτονα σώος και αβλαβής.

Jurassic World Aftermath Collection

Ο κόσμος του Jurassic World ζωντανεύει στο PSVR2 με ανανεωμένα γραφικά και απόλυτη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του VR headset για να νιώσεις δέος απέναντι στα προϊστορικά όντα.

jur.jpg

Pistol Whip VR

Ένα παιχνίδι ρυθμού με έντονη δράση που συνδυάζει στοιχεία shooter και platform για να νιώσεις σαν υπερήρωας από κλασικές ταινίες δράσης του παρελθόντος.

Zenith: The Last City

Μια νέα έκδοση του παιχνιδιού προσαρμοσμένη για το PSVR2 με εκατοντάδες ώρες νέου περιεχομένου, ριζικά αναβαθμισμένα γραφικά και νέα συστήματα για να πειραματιστείς καθώς εξερευνείς τον ανοικτό κόσμο παλεύοντας να πιάσεις τα περίεργα πλάσματα που ζουν σε αυτόν.

After The Fall

Ένα co-op shooter στημένο σε μια post-apocalyptic έκδοση του Los Angeles όπου μπορείς να επιλέξεις να παίξεις είτε μόνος σου, είτε με άλλους τρεις παίκτες. Οι developers αναφέρουν ότι το σύστημα shooting είναι απίστευτα ρεαλιστικό χάριν στις δυνατότητες των controllers του PSVR2.

Tentacular

Ένα physics-based adventure με πρωταγωνιστή ένα περίεργο πλάσμα με πλοκάμια που προσπαθεί να βρει την θέση του στον κόσμο.

Loading