Sony PS-LX310BT: Ένα εντυπωσιακό ασύρματο πικάπ για μερακλήδες του ήχου

Είτε θέλετε να απολαύσετε τους παλιούς κλασικούς σας δίσκους, είτε σκοπεύετε να επεκτείνετε τη συλλογή σας με νέες κυκλοφορίες, επαναφέρετε το βινύλιο στο σήμερα με το νέο PS-LX310BT πικάπ από την Sony. Η Sony συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα ήχου των δίσκων βινυλίου με την ευκολία και την ευελιξία που προσφέρει η σύνδεση με μια ενσύρματη ή ασύρματη συσκευή, ιδανική για να απολαύσετε βινύλια στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Συνδυάστε το παρελθόν με το παρόν

Το LX310BT φέρνει τον ζεστό ήχο του βινυλίου σε οποιοδήποτε ασύρματο ηχείο, ηχόμπαρα ή ακουστικά με την προσθήκη ενός ενσωματωμένου πομπού BLUETOOTH, δίνοντάς σας πλήρη ακουστική ελευθερία. Η σύζευξη της συσκευής σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, με τη χρήση του αποκλειστικού BLUETOOTH κουμπιού και χάρη στην πλήρη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής, η μουσική αναπαράγεται αμέσως από την τελευταία σας συνδεδεμένη συσκευή όταν πατήσετε αναπαραγωγή. Αυτό εξασφαλίζει μια απλή εμπειρία για τον χρήστη, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα του βινύλια. Επιπλέον, για εκείνους που προτιμούν μια ενσύρματη σύνδεση, το πικάπ έχει επίσης ένα καλώδιο ήχου.

Το LX310BT επιτρέπει την επιλογή διαφορετικών συχνοτήτων. Αυτό εξασφαλίζει την ευρεία συμβατότητα του δίσκου βινυλίου όταν χρησιμοποιούνται διαφορετικά συστήματα αναπαραγωγής και συνδέσεις BLUETOOTH για την ρύθμιση της έντασης. Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος προενισχυτής phono, ο οποίος μπορεί να επιλεγεί για χρήση με ενισχυτές που προσφέρουν μόνο σύνδεση γραμμής.

Ποιοτικός ήχος

Η τεχνολογία ήχου και η ποιότητα κατασκευής έχουν αναβαθμιστεί για να κάνουν τον ήχο που βγαίνει από ένα βινύλιο καλύτερο από ποτέ. Το LX310BT διαθέτει μια βάση από χυτό αλουμίνιο για εξαιρετική ισορροπία ήχου και ένα νέο βραχίονα για τη σταθερότητα του ήχου. Συνδυάζοντας ένα βαρύ και ανθεκτικό στη σκόνη κάλυμμα που αποτρέπει την αντήχηση, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τους αγαπημένους σας δίσκους βινιλίου.

Ζήστε την αναβίωση του βινυλίου με στυλ

Το LX310BT έρχεται σε μια εξαιρετικά κομψή και premium έκδοση, χάρη σε μια προσεκτικά σχεδιασμένη υφή και ποιότητα κατασκευής. Υπάρχουν, επίσης, κουμπιά στο σώμα για διαισθητική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του κουμπιού BLUETOOTH, που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, να σταματήσετε και να συνδεθείτε εύκολα με τη συσκευή σας.

Το μοντέλο Sony PS-LX310BT θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2019.

Loading