Space Jam: A New Legacy, νέο trailer με τον Porky Pig να....ραπάρει

Το Cartoon Network αποκάλυψε ένα βίντεο, παρέχοντας μία κλεφτή ματιά στους λάτρεις από την επερχόμενη ταινία μεγάλου μήκους, Space Jam: A New Legacy.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Porky Pig, έναν χαρακτήρα γνωστό για τον τραυλισμό του, να ξεκινά μια μάχη ραπ και να παραδίδει μερικούς στίχους πριν ρίξει το μικρόφωνο. Σύμφωνα με δήλωση του Cartoon Network, η πλήρης έκδοση του τραγουδιού θα εκτελεστεί όχι μόνο από τον Porky, αλλά και από τον Al-G Rhythm (Don Cheadle) και τον Daffy Duck.

Η ταινία Space Jam: A New Legacy που θα φιλοξενήσει ως πρωταγωνιστή τον LeBron James, συνεχίζει μία επική περιπέτεια με τους Bugs Bunny και τους αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων της Warner Bros. Όταν ο LeBron και ο γιος του, Dom παγιδεύονται στον ψηφιακό κόσμο από έναν απατεώνα, ο LeBron πρέπει να τους φέρει στο σπίτι ασφαλείς με τους κορυφαίους χαρακτήρες Bugs, Lola Bunny, Porky, Daffy και ολόκληρη τη συμμορία των Looney Tunes.

Η πρεμιέρα της ταινίας Space Jam: A New Legacy θα πραγματοποιηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο HBO Max στις 16 Ιουλίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading