Πρέπει να δεις αυτό το απίστευτο time-lapse της τελευταίας εκτόξευσης πυραύλου Falcon 9 από την SpaceX! [Videos]

Την "λατρεία" μας για την SpaceX θα την έχετε καταλάβει μέσα από τις δεκάδες σχετικές δημοσιεύσεις που έχουν γίνει στο Techgear.gr, επομένως, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην τελευταία (για το 2017) εκτόξευση επαναχρησιμοποιήσιμου πυραύλου Falcon 9 που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου από τη βάση Vandeberg στην Καλιφόρνια.

Πρόκειται, ίσως, για την πιο εντυπωσιακή όλων μέχρι σήμερα και συνοδεύτηκε από πληθώρα βλακωδών σχολίων ότι πρόκειται για εξωγήινους, σε σημείο που και ο ίδιος ο Elon Musk να γράψει ειρωνικά στο Twitter πως ήταν "εξωγήινο πυρηνικό UFO από τη Βόρεια Κορέα".

Όπως και να 'χει, εμείς θα μείνουμε στο εκπληκτικό time-lapse video που δημιούργησε ο φωτογράφος Jesse Watson με λήψεις που έγιναν από απόσταση 640km στη Yuma της Arizona με τη χρήση δύο Nikon D810, μιας Sony A6500 και μιας Sony A7S II. Οι φακοί που χρησιμοποίησε ο φωτογράφος ήταν οι Nikkor 14-24mm f/2.8, 24-70mm f/2.8, 85mm f/1.8 και Tamron 150-600mm f/5-6.3. Το video προέκυψε από τη συρραφή 1315 εικόνων που ξεδιαλέχθηκαν από τις συνολικά 2452 εικόνες που τράβηξε ο Jesse Watson.

Απολαύστε το παρακάτω και σαν bonus σας προσθέσαμε και ένα video από dash camera ενός αυτοκινήτου σε λεωφόρο του Los Angeles, όπου καταγράφεται και μια σύγκρουση τριών αυτοκινήτων επειδή οι οδηγοί πιθανότατα χάζευαν στον ουρανό!

Loading