Spider-Man: No Way Home, το νέο trailer φέρνει πίσω παλιούς εχθρούς

Κυκλοφόρησε το δεύτερο πολυαναμενόμενο trailer του Spider-Man: No Way Home, αφήνοντας έκπληκτους τους θεατές από το χάος που θα παρακολουθήσουν.

Στο νέο trailer o Peter Parker που τον υποδύεται ο Tom Holland έρχεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με τους Doctor Octopus (Alfred Molina) και Green Goblin (Willem Dafoe). Υπενθυμίζεται ότι ο Doctor Strange έχει κάνει ένα ξόρκι προκειμένου να ξεχάσει ο κόσμος ότι ο Peter Parker είναι ο Spider-Man, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του από τον Mysterio. Ωστόσο, το ξόρκι του Doctor Strange διατάραξε τη συμπαντική ισορροπία του multiverse και πολλοί χαρακτήρες από παράλληλες διαστάσεις εισήλθαν στη δική μας πραγματικότητα.

Ένας χαρακτήρας βέβαια που περιμέναμε αλλά δεν είδαμε στο νέο trailer είναι ο Eddie Brock – Venom. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί πληροφορίες για την εμφάνιση του Tom Hardy στην ταινία, αλλά γνωρίζουμε ότι συνυπάρχουν πλέον στο ίδιο σύμπαν.

Τη σκηνοθεσία του Spider-Man: No Way Home ανέλαβε για ακόμη μια φορά ο Jon Watts, και το καστ αποτελείται από τους Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau και Marisa Tomei.

H ταινία Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Loading