Spider-Man: No Way Home, πρώτο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Έφτασε η στιγμή να εξερευνήσουμε ως γνωστοί λάτρεις του Spider-Man τη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει για ακόμη μια φορά ο Peter Parker στη νέα ταινία The Spider-Man: No Way Home, καθώς εκτός από την ημερομηνία της πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2021, κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας.

Το νέο trailer ακολουθεί τον Peter Parker ακριβώς μετά τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην ταινία Spider-Man: Far From Home, όπου αποκαλύφθηκε η κρυφή ταυτότητα του Spider-Man και πλέον ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι. Ο κοινωνικός περίγυρος του Peter Parker επηρεάζεται από την αποκάλυψη και σε αυτό το σημείο προστίθεται ο Doctor Strange, από τον οποίο ζητά ο Parker να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει ότι είναι ο Spider-Man.

Στο Spider-Man: No Way Home πρωταγωνιστούν οι Tom Holland ως Peter Parker, Zendaya ως MJ, Jacob Batalon ως Ned Leeds και Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange.

Το Spider-Man: No Way Home είναι μία από τις πολλές κινηματογραφικές κυκλοφορίες του MCU στα τέλη του 2021. Η ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και το The Eternals θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading