Η Insomniac αφήνει να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα για να μας δώσει νέο υλικό για το επερχόμενο Spider-Man, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 μέσα στο 2018, αλλά σίγουρα αξίζει η αναμονή. Η εταιρεία αποκαλύψε στο Paris Games Week ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε τόσο ως Peter Parker (Spider-Man), αλλά και ως Mary Jane Watson (η αγαπητικιά του Spider-Man).

Σύμφωνα με τον επικεφαλής δημιουργικού της Insomniac, Bryan Intihar, για να καταλάβουμε περισσότερο τον κόσμο του Spider-Man θα πρέπει να παίζουμε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού και ως Peter. Τα σημεία αυτά θα είναι σαφέστατα πιο αργά σε εξέλιξη με περισσότερη αφήγηση, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και στα σημεία όπου θα αναλαμβάνουμε τον ρόλο της Mary Jane.

 

Επομένως, στο επερχόμενο Spider-Man θα έχουμε διαφορετικό στυλ gameplay ανάλογα με το που βρισκόμαστε και με ποιον χαρακτήρα παίζουμε εκείνη τη στιγμή. Επίσης, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το σενάριο για περισσότερους playable χαρακτήρες, αλλά αυτό θα το μάθουμε το Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια του Sony PlayStation Experience.

Advertisements