Spike VGA 2011

Αφού είδαμε τους νικητές των Spike Video Game Awards 2011, συλλέξαμε σε αυτό το post τα κορυφαία trailers και πληροφορίες για τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν την επόμενη χρονιά, στα οποία περιλαμβάνονται τα Mass Effect 3, Command & Conquer: Generals 2, Metal Gear Rising: Revengeance και Hitman: Absolution.

Ας τα δούμε ένα προς ένα παρακάτω:

Hitman: Absolution

Hitman: Absolution

Η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Agent 47 βρίσκει αμέτρητους τρόπους για να σκοτώσει τους αντιπάλους του, καθώς στο νέο επεισόδιο θα μπορεί να χρησιμοποιεί αντικείμενα από το περιβάλλον του για να προκαλέσει ζημιά, ενώ είναι ανθεκτικότερος όταν του επιτίθενται με όπλα. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 για Xbox 360, PS3 και PC.


Hitman Absolution Trailer

Command & Conquer: Generals 2

Command & Conquer: Generals 2

Η Bioware έκανε το θαύμα της και ανακοίνωσε επίσημα το ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς, τα γεγονότα του οποίου εκτυλίσσονται 10 χρόνια μετά από αυτά του πρώτου Generals. Η εταιρία έχει προσθέσει αρκετές λειτουργίες που αφορούν το multiplayer, και θα το κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 αποκλειστικά για PC.


Command and Conquer – Generals 2

Mass Effect 3

Mass Effect 3

Ακόμα ένα παιχνίδι από τη Bioware, για το οποίο έχουμε δει αρκετά στο παρελθόν, με την εταιρία να δίνει τέλος στην αναμονή και να ανακοινώνει επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2012 για Xbox 360, PS3 και PC!


Mass Effect 3 Trailer

Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Αλλαγή τίτλου, αλλαγή δημιουργού (Platinum Games), αλλαγή gameplay, διαφορετική προσέγγιση. Ξεχάστε τα όπλα και ετοιμαστείτε να πιάσετε το σπαθί σας! Κυκλοφορεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 για Xbox 360 και PS3.


Metal Gear Solid Revengeance Trailer

Tony Hawk Pro Skater HD

Tony Hawk Pro Skater HD

Νέος τίτλος, με πίστες από τους προηγούμενους δύο τίτλους, αλλά με αναβαθμισμένα γραφικά. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 στα XBLA και PSN. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι μια μικρή κυκλοφορία μέχρι την επόμενη μεγάλη έκδοση.


Tony Hawk Pro Skater HD Trailer

The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας κινηματογραφικής ταινίας το ερχόμενο καλοκαίρι, η Beenox ανακοίνωσε και το νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Spider-Man. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει καλύτερο gameplay από το Edge of Time. Πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας η 3η Ιουλίου 2012 (μαζί με την ταινία).


The Amazing Spiderman Trailer

Rainbow Six Patriots

Rainbow Six Patriots

Μετά τα πολύ επιτυχημένα Splinter Cell και Ghost Recon, ο Tom Clancy βάζει την υπογραφή του στο νέο επεισόδιο της σειράς. Η αισιοδοξία της Ubisoft είναι εμφανής, αφού δεν κρατήθηκε να μη το ανακοινώσει, παρά το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 για Xbox 360, PS3 και PC.


Rainbow Six Patriots

Transformers: Fall of Cybertron

Transformers: Fall of Cybertron

H High Moon Studios δοκιμάζει εκ νέου την τύχη της, μετά την αποτυχία του Transformers: Dark of the Moon, και εμείς περιμένουμε σημαντικές βελτιώσεις στη νέα μάχη των Autobots με τους Decepticons. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012, η εταιρία έχει αρκετά μεγάλο χρονικό περιθώριο για να παρουσιάσει κάτι καλό.


Transformers – Fall of Cybertron Trailer

Bioshock: Infinite

Bioshock: Infinite

Ο τίτλος και μόνο αρκεί για να το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το πρώτο Bioshock άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για την τρομακτική ατμόσφαιρα και την ένταση του gameplay. Υπομονή μέχρι την Άνοιξη του 2012 (Xbox 360, PS3 και PC).


Bioshock Infinite Trailer

Darksiders 2

Darksiders 2

Ο χειρότερος από τους τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, ο Θάνατος, ξεκινά μια αποστολή για να “διορθώσει” την Ανθρωπότητα και να αποκαταστήσει το όνομα του αδερφού του. Ότι αρχίζει με πόλεμο, τελειώνει με θάνατο. Θέλετε κι άλλα; Κυκλοφορεί το ερχόμενο καλοκαίρι για Xbox 360, PS3 και PC.

Fortnite

Fortnite

Το νέο παιχνίδι της Epic Games, δια χειρός Cliff Blezinski, που αφήνει για λίγο τη σειρά Gears of War για κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα αρκετά διασκεδαστικό (κρίνοντας από το trailer). Δυστυχώς, η εταιρία δεν ανέφερε ημερομηνία κυκλοφορίας.


Fortnite Trailer

The Last of Us

The Last of Us

Για το τέλος αφήσαμε το νέο τίτλο της Sony, αποκλειστικά για το PS3, υπό κατασκευή από την Naughty Dog (Uncharted). Από το trailer μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα έχει εξαιρετικά γραφικά και εξαιρετικό σενάριο.


The Last of Us Trailer

Advertisements
1 comment

Comments are closed.