Spirit of the North και The Captain: Διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με διπλό δώρο επιστρέφουμε στο κατάστημα Epic Games Store και αυτήν την Πέμπτη. Από σήμερα μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 μπορούμε να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν και να κρατήσουμε για πάντα στις βιβλιοθήκες μας τα Spirit of the North και The Captain.

Το Spirit of the North αποτελεί δουλειά της Infuse Studio και πρόκειται για ένα indie adventure που σε καλεί να εξερευνήσεις τις μυστηριώδεις τοποθεσίες στον ρόλο μιας κόκκινης αλεπούς. Η τελευταία συναντά το πνεύμα μιας μαγικής αλεπούς που φυλά το Βόρειο Σέλας και μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι για να αποκαλυφθεί η ιστορία των περιοχών.

Το The Captain είναι ένα adventure εμπνευσμένο από τα παιχνίδια παλαιότερων δεκαετιών από την Sysiac Games. Πρωταγωνιστεί ο επιστήμονας Thomas Welmu στο διαστημικό σκάφος Spacefleet, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να καταστρέψουν την Γη και γι’ αυτό τρέχει να επιστρέψει πίσω από την άλλη άκρη του Γαλαξία για να αποτρέψει το κακό. Στην πορεία θα κάνει νέους φίλους και εχθρούς, αλλά το σημαντικότερο είναι οι αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει, καθώς δεν γίνεται να τους σώσει όλους.

Spirit of the North - [Epic Games Store Link]

The Captain - [Epic Games Store Link]

Loading