Star Wars: Knights of the Old Republic, ανακοινώθηκε το remake του κορυφαίου RPG!

Μία από τις αποκαλύψεις που ενθουσίασαν τους gamers στην εκδήλωση της Sony για το PlayStation 5 ήταν και αυτή της ανάπτυξης του remake για το Star Wars: Knights of the Old Republic, το οποίο και θεωρείται (δικαίως) ένα από τα κορυφαία παιχνίδια Star Wars όλων των εποχών.

Την ανάπτυξη του remake έχει αναλάβει η Aspyr και όχι η BioWare (δημιουργός του original), με την πρώτη, πάντως, να έχει μεγάλη εμπειρία στα παιχνίδια Star Wars μιας και έχει μεταφέρει σε μοντέρνα συστήματα τίτλους όπως τα Star Wars Jedi Knight, Star Wars: Republic Commando και Star Wars: Episode I - Racer. Η εταιρεία, μάλιστα, αναφέρει στο επίσημο blog του PlayStation πως συνεργάζεται στενά με τη Lucasfilm Games για το KOTOR remake.

Όσοι δεν έχετε ακούσει ποτέ για το Star Wars: KOTOR, πρόκειται για ένα RPG που λαμβάνει χώρα 4000 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης τριλογίας ταινιών, δηλαδή πριν ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος των Jedi απέναντι στους Sith. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός Jedi που μαθαίνει τις δυνατότητες της Δύναμης και καλείται να αποφασίσει με ποια πλευρά θα ταχθεί. Θα σώσει την Republic ή θα παρασυρθεί στη σκοτεινή πλευρά;

Μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα σου από 9 διαφορετικές φυλές και να τον διαμορφώσεις όπως επιθυμείς, να εκπαιδευτείς σε περισσότερες από 40 χρήσεις της Δύναμης, να κατασκευάσεις το δικό σου φωτόσπαθο, να ταξιδέψεις με το σκάφος σου (Ebon Hawk) σε 7 τεράστιους κόσμους και φυσικά να συναντήσεις/αλληλεπιδράσεις με μοναδικούς χαρακτήρες και πλάσματα σε όλο το Σύμπαν του Star Wars.

Το Star Wars: Knights of the Old Republic Remake βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του, αλλά τουλάχιστον έχουμε ένα πρώτο trailer.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading