Starfield: Το Skyrim του Διαστήματος έρχεται με τεράστιο κόσμο το 2023

Το πολυδιαφημισμένο «Skyrim του Διαστήματος» έκανε την εμφάνιση του στην εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase, με τον Todd Howard να αποκαλύπτει ένα νέο gameplay trailer, το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας και ορισμένες νέες πληροφορίες για το Starfield.

Το παιχνίδι θα μας μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες φεγγάρι που ονομάζεται Kreet στο έτος 2330 και το gameplay θα είναι μια μίξη third-person με οπτική πρώτου προσώπου, καθώς θα βλέπουμε από μια μικρή απόσταση τον χαρακτήρα όταν εξερευνούμε τους κόσμους ή κόβουμε βόλτες με το jetpack σε στυλ No Man’s Sky, ενώ θα γυρίζει σε πρώτο πρόσπωο στις μάχες και τις συνομιλίες με τους NPCs. Επίσης, γνωρίζουμε τους Constellations, την τελευταία ομάδα εξερευνητών του Διαστήματος που έχει βάση στην πρωτεύουσα New Atlantis του πλανήτη Jemison.

Η Bethesda τόνισε ότι θα δούμε στο Starfield περισσότερα από 100 ηλιακά συστήματα και 1000+ πλανήτες που θα μπορούμε να εξερευνήσουμε. Η παραμετροποίηση του χαρακτήρα θα περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών και στο ξεκίνημα θα προσφέρονται τρεις διαφορετικές ικανότητες που θα προσφέρουν ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα ή/και μειονεκτήματα στον παίκτη. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να χτίσεις δικά σου φυλάκια για αναπλήρωση των πόρων, να προσλαμβάνεις μισθοφόρους και φυσικά να κατασκευάζεις διαστημικά σκάφη για διαστημικές ναυμαχίες.

Το Starfield αναμένεται σε Xbox Series X/S και Windows PC μέσα στο 2023.

Loading