Street Fighter 6: Νέο trailer αφιερωμένο στην επιστροφή του Guile

Η Capcom έδωσε το παρών στο Summer Game Fest δημοσιεύοντας ένα νέο trailer για το Street Fighter 6, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μεγάλη επιστροφή ενός εκ των πιο αγαπημένων χαρακτήρων στην ιστορία της σειράς. Ο λόγος για τον Guile, τον Αμερικανό πεζοναύτη με την χτένα του που τον βοηθά στα κλασικά χτυπήματα του (βλ. Sonic Boom).

Το Street Fighter 6 ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο και τις τελευταίες ημέρες έρχονται σταδιακά νέες πληροφορίες για το ρόστερ, την σχεδιαστική φιλοσοφία και τα modes του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ότι θα επιστρέψουν κλασικοί χαρακτήρες όπως οι Ryu, Ken, Chun-Li και Luke, αλλά θα δούμε και νέους όπως ο Jamie με το χορευτικό στυλ μάχης.

Όλοι οι χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι στο open World Tour mode όπου θα κόβεις βόλτες στον κόσμο του παιχνιδιού και θα γνωρίζεις καλύτερα τους «δρόμους» όπου γίνονται ο μάχες, ενώ θα υπάρχει το νέο Drive System που ξεκλειδώνει νέες αμυντικές και επιθετικές κινήσεις όταν γεμίσει ο δείκτης. Στα νέα χαρακτηριστικά και η περιγραφή των αγώνων σε πραγματικό χρόνο!

Το Street Fighter 6 αναμένεται το 2023 σε PS4, PS5, Windows PC (μέσω Steam), Xbox One και Xbox Series X/S.

Loading