Summer Game Fest: Επιστρέφει στις 8 Ιουνίου, λίγο πριν την E3 2023

Μπορεί να βρισκόμαστε εν αναμονή της εκδήλωσης The Game Awards 2022, παρόλα αυτά, ο Geoff Keighley δεν κρατιέται και προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση της διεξαγωγής του Summer Game Fest στις 8 Ιουνίου 2023 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Keighley δεν πτοείται από το γεγονός ότι θα επιστρέψει κανονικά η E3 από το 2023 και δεν διστάζει να τοποθετήσει το δικό του event λίγες ημέρες πριν την E3 2023 (13-16 Ιουνίου 2023). Το Summer Game Fest θα διεξαχθεί στο YouTube theater του Los Angeles και μάλιστα θα πωληθούν 6000 εισιτήρια για όσους θέλουν να παρευρεθούν. Φυσικά, θα καλυφθεί online και θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε δωρεάν.

Το Summer Game Fest χρωστά την ύπαρξη του στις ιδιαιτερότητες που έφερε η πανδημία COVID19, αλλά κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers και προφανώς να λάβει την υποστήριξη από τις μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας του gaming. Ο Keighley υπόσχεται πολλές σπουδαίες ανακοινώσεις, demos και εκπλήξεις για το κοινό που θα ανακοινωθούν σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τα The Game Awards 2022 όπου εκτός από τις βραβεύσεις των κορυφαίων games της χρονιάς θα δούμε αρκετό νέο υλικό για πληθώρα παιχνιδιών. Υπενθυμίζουμε ότι η Valve θα κληρώνει ένα Steam Deck κάθε λεπτό!

Loading