Super Nintendo World: Ανοίγει στις 4 Φεβρουαρίου 2021, δείτε το τρενάκι Mario Kart

Νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε θα πραγματοποιηθούν τελικά τα εγκαίνια του Super Nintendo World στην Ιαπωνία, καθώς οι Nintendo και Universal Studios ανακοίνωσαν πως από τις 4 Φεβρουαρίου 2021 θα ξεκινήσουν να δέχονται επισκέπτες, αλλά στο 50% της πληρότητας.

Οι δύο συνεργάτες αποκάλυψαν και ορισμένες λεπτομέρειες για τα αξιοθέατα του θεματικού πάρκου, όπως το τρενάκι Mario Kart που θα βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Bowser και θα περιλαμβάνει εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας για τους επιβάτες του, που με τη σειρά τους θα εξοπλίζονται με AR headset για να απολαύσουν τη διαδρομή. Επιπλέον, κάθε διαδρομή του Mario Kart θα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία για τον θεατή λόγω των power-ups που θα συλλέγει.

Tο θεματικό πάρκο Super Nintendo World χαρακτηρίζεται ως ένα “video-game που εκτυλίσσεται στην πραγματική ζωή”, καθώς οι επισκέπτες θα βιώνουν μια εμπειρία σαν να βρίσκονται μέσα σε video game, θα φορούν ένα smart band που επικοινωνεί με εφαρμογή για smartphones, θα “σπάζουν” πραγματικά Question Blocks, θα συμμετέχουν σε πίστα Mario Kart κ.ά. Είναι το πρώτο από τα θεματικά πάρκα που σκοπεύει να δημιουργήσει η Nintendo, αφού στα σχέδια της είναι να στηθούν αντίστοιχα στο Orlando, στο Hollywood και στη Σιγκαπούρη στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading