Super Nintendo World: Ολοκληρώθηκε το θεματικό πάρκο της Nintendo

Νέες εικόνες από το Super Nintendo World της Universal Studios στην Ιαπωνία, μετά από αυτές που είδαμε τον περασμένο Οκτώβριο. Το θεματικό πάρκο κανονικά θα είχε ανοίξει ήδη τις πύλες του, αλλά η πανδημία COVID-19 θα το κρατήσει κλειστό τουλάχιστον μέχρι την Άνοιξη του 2021.

Από τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το δίκτυο The Sankei News μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, με τους επισκέπτες να εισέρχονται από την είσοδο για το κάστρο της Πριγκίπισσας Peach και μέσα υπάρχουν διάφορες εμπειρίες από πασίγνωστες τοποθεσίες των παιχνιδιών της εταιρείας. Επίσης, το πάρκο είναι γεμάτο με Question Blocks και στο πίσω μέρος διακρίνεται το τεράστιο κάστρο του Bowser.

super-nintendo-world-panorama-1.jpg

Tο θεματικό πάρκο Super Nintendo World χαρακτηρίζεται ως ένα “video-game που εκτυλίσσεται στην πραγματική ζωή”, καθώς οι επισκέπτες θα βιώνουν μια εμπειρία σαν να βρίσκονται μέσα σε video game, θα φορούν ένα smart band που επικοινωνεί με εφαρμογή για smartphones, θα “σπάζουν” πραγματικά Question Blocks, θα συμμετέχουν σε πίστα Mario Kart κ.ά. Είναι το πρώτο από τα θεματικά πάρκα που σκοπεύει να δημιουργήσει η Nintendo, αφού στα σχέδια της είναι να στηθούν αντίστοιχα στο Orlando, στο Hollywood και στη Σιγκαπούρη στο μέλλον.

Άντε να τελειώνουμε με τον κορωνοϊό μπας και κάνουμε κανένα ταξίδι προς τα εκεί…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading