Τα νέα Lenovo Yoga laptops συνδυάζουν προηγμένο σχεδιασμό και βιωσιμότητα [CES 2022]

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη στιγμή που η Lenovo παρουσίασε στο CES το κλασικό, πλέον, σχέδιο με τον πλήρως περιστρεφόμενο βραχίονα στο πρώτο Yoga 2-σε-1 που ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα στην αγορά. Σχεδιασμένο με άξονες την ευελιξία και τη φορητότητα, καθώς οι χρήστες περιστρέφουν τον υπολογιστή, περνώντας από περιβάλλον εργασίας στη διασκέδαση, το εκλεπτυσμένο στυλ του Lenovo Yoga εξακολουθεί μέχρι σήμερα να συναρπάζει. Πλέον, μία δεκαετία αργότερα, το Yoga αλλάζει και πάλι τα δεδομένα, εισάγοντας τολμηρά καινοτόμα στοιχεία, αλλά και εξελιγμένες κατασκευαστικές επιλογές, προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να εργάζεται, να μαθαίνει και να διασκεδάζει οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των PCs, η Lenovo παρουσίασε την έβδομη γενιά υπολογιστών Yoga 2-σε-1 με τη νέα ναυαρχίδα της, το 14 ιντσών Lenovo Yoga 9i, το εξαιρετικά φορητό Yoga 7i σε εκδόσεις των 14 και 16 ιντσών, καθώς και το φιλικό προς το περιβάλλον Yoga 6, στις 13 ίντσες, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. Σήμερα, στο CES 2022, η Lenovo ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία τριών νέων οθονών της σειράς Q, τις Lenovo Q27h-20, Lenovo Q27q-20​ και Lenovo Q24i-20, επιλογές που ισορροπούν ιδανικά μεταξύ κομψότητας και λειτουργικότητας για το σπίτι.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες των καταναλωτών, καθώς διασκεδάζουν, μαθαίνουν, παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές, πληρώνουν λογαριασμούς ή δημιουργούν περιεχόμενο, αξιοποιώντας την πληθώρα δυνατοτήτων που παρέχουν τα Windows 11, η Lenovo είναι σε θέση να τις καλύψει όλες, μέσα από την υπερσύγχρονη σειρά PC που προτείνει. Τα νέα μοντέλα Yoga είναι σε θέση ακόμη και να υπενθυμίζουν στους κατόχους τους τι περιλαμβάνει η λίστα με τα ψώνια την ώρα που φεύγουν από το σπίτι, χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά που διαθέτουν, όπως το Show Mode για PC από την Alexa, μία ακόμη πρωτιά της Lenovo. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο από το φετινό χαρτοφυλάκιο των Yoga είναι η εισαγωγή της καινοτόμας υπηρεσίας CO2 Offset που θα παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους ιδιώτες, και όχι μόνο στις επιχειρήσεις, να επιλέγουν την καταβολή μιας εισφοράς ως αντιστάθμισμα του περιβαλλοντικού αντικτύπου που σχετίζεται με το Lenovo Yoga PC που απέκτησαν, προκειμένου να συμβάλουν σε ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον.

Καθώς γιορτάζουμε την επέτειο μιας πραγματικά πρωτότυπης πρότασης που ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα στο χώρο των προσωπικών υπολογιστών, η Lenovo στρέφει το βλέμμα στο μέλλον, πραγματοποιώντας μια κομψή σχεδιαστική επανεκκίνηση. Φρέσκος και ταυτόχρονα εμπλουτισμένος με γνώριμα στοιχεία που λατρεύουν οι χρήστες, ο σχεδιασμός των Yoga, εκεί όπου ο μινιμαλισμός συναντά την πολυτέλεια, σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή προς τις εξανθρωπισμένες φόρμες και την προηγμένη αισθητική, δημιουργώντας μια πραγματικά σύγχρονη εμπειρία. Εντωμεταξύ, αυτή η μοναδική οπτικά προσέγγιση δεν κάνει συμβιβασμούς, με τις ευχάριστες, στρογγυλεμένες άκρες, τις χρωματικά ευέλικτες επιλογές, την ευρύτερη χρήση ανακυκλωμένων υλικών και το πολυτελές φινίρισμα. Ακλόνητα αισιόδοξη για την ικανότητά της να κυριαρχήσει στη νέα πραγματικότητα, η Lenovo παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της να ηγηθεί και να προσφέρει «εξυπνότερη τεχνολογία για όλους», εστιάζοντας στο να προσφέρει στο βιώσιμο σχεδιασμό.

Ωθεί τη Διασκέδασή σας το Μάξιμουμ - το Yoga 9i

Κάθε χρόνο, η Lenovo παρουσιάζει μια νέα γενιά Yoga 2-σε-1 που προσφέρει ακόμα εξυπνότερη τεχνολογία, με στόχο να προσφέρει τις καθηλωτικές εκείνες εμπειρίες που χρειαζόμαστε όλοι προκειμένου να βελτιώσουμε την εργάσιμη ημέρα αλλά και τον ελεύθερο χρόνο μας, και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ετοιμαστείτε για το νέο Yoga 9i convertible (14”) με Windows 11 και τη βελτιστοποιημένη απόκριση που προσφέρουν οι έως και 12ης γενιάς Gen Intel Core i7-1260P επεξεργαστές, συνδυασμένοι με γραφικά Intel Iris Xe, ώστε να προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις εκεί όπου πραγματικά τις χρειάζεστε. Από τη μετάδοση βίντεο και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο μέχρι την επεξεργασία πολυμέσων ή κάθε είδους αρχείου, το Yoga 9i προσφέρει τις επιδόσεις που χρειάζεστε σε ένα από τα πιο λεπτά, ελαφριά και ταχύτατα convertible laptop που προτείνει η Lenovo. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Intel και πιστοποιημένο μέσω της πλατφόρμας Intel Evo ώστε να επιτυγχάνει ταχύτατη εκκίνηση από πρακτικά οπουδήποτε, το νέο Yoga 9i, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιείτε άμεσα τον υπολογιστή σας.

Όντας κάτι πολύ περισσότερο από ένας πολυμορφικός υπολογιστής, που μετατρέπεται σε tablet και ξανά σε laptop με μία κίνηση, το κορυφαίο Yoga 9i προσφέρει μια ενισχυμένη ηχητική εμπειρία, η οποία ανεβάζει την ένταση κατά 64% περίπου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παρακολουθήστε ταινίες με κρυστάλλινο ήχο, χάρη στο βελτιωμένο Rotating Sound Bar, που περιλαμβάνει μια τετράδα ηχείων Bowers & Wilkins, αποτελούμενο από δύο woofers και δύο tweeters στην επάνω πλευρά και το πλάι και προσφέρει καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos. Απολαύστε το θέαμα που προσφέρει η έως και 4K OLED IPS οθόνη αφής με λεπτά bezels, επίσης πιστοποιημένη με VESA DisplayHDR 500 True Black για 100% DCI-P3 ακρίβεια χρωμάτων και βελτιστοποιημένη για το Dolby Vision. Έρχεται με αναλογία διαστάσεων 16:10 για λιγότερο σκρολάρισμα και με ρυθμό ανανέωσης 60Hz, για καθημερινή χρήση του υπολογιστή. Η πιστοποίηση Χαμηλού Μπλε Φωτός TÜV σημαίνει πως είναι ειδικά ρυθμισμένη ώστε να βοηθά στον περιορισμό της κόπωσης των ματιών.

Lenovo Yoga 9i

Η σημαντικότερη αναβάθμιση του Yoga 9i ενδεχομένως να είναι η λιγότερο προφανής. Προκειμένου να παρακολουθήσει τις εξελίξεις που επιφέρει η σύγχρονη υβριδική πραγματικότητα στην εκπαίδευση και την εργασία, η πολυμορφική αυτή πρόταση εισάγει στην αγορά καινοτομίες που αφορούν στην παραγωγικότητα, με ευκολότερο άνοιγμα με το ένα χέρι, διευκολύνοντας την παράλληλη διαχείριση δραστηριοτήτων. Παράλληλα, προσφέρει έναν αντισυμβατικό σχεδιασμό που εκτείνει το πληκτρολόγιο από τη μία άκρη στην άλλη, διαθέτοντας μια μπάρα με Function Keys στην οποία περιλαμβάνονται πέντε επιπλέον πλήκτρα συντομεύσεων, με εικονίδια φιλικά προς το χρήστη, για γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα:

  • Τη συντόμευση για τη μετάβαση στη λειτουργία Smart Power που εστιάζει είτε στις ισχυρότερες επιδόσεις, είτε στη μεγαλύτερη διάρκεια τις μπαταρίας, ανάλογα με το τι κάνετε τη δεδομένη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε τον προηγούμενο συνδυασμό πλήκτρων (Fn+Q). Απλά, αναζητήστε το εικονίδιο επιδόσεων για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Smart Power που βελτιστοποιεί τη διάρκεια της μπαταρίας, χάρη στις χαμηλότερες θερμοκρασίες έως και 28W TDP και τη χωρητικότητα των 75Whr.

  • Την ευφυή λειτουργία Background Blur που βοηθά άμεσα στην προστασία της ιδιωτικότητας, θολώνοντας το χώρο στον οποίο βρίσκεται ο χρήστης στη διάρκεια των βιντεοκλήσεων μέσω του Microsoft Teams ή άλλων λογισμικών ψηφιακών συσκέψεων, με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Όταν θέλετε να δει ξανά ο συνομιλητής σας καθαρά εσάς και το περιβάλλον σας, αρκεί να πιέσετε μια δεύτερη φορά το ίδιο πλήκτρο.

  • Η μπάρα ήχου που είναι ενσωματωμένη στον πλήρως περιστρεφόμενο άξονα του Yoga 9i προσέφερε στη σχεδιαστική και κατασκευαστική ομάδα της Lenovo τη μοναδική ευκαιρία να προσθέσουν ένα function key για ευφυέστερη διαχείριση του ήχου, το οποίο ονομάζουμε Vibe Check και βοηθά τους χρήστες να αντιλαμβάνονται καλύτερα τις λεπτές διαφορές μεταξύ των διαφόρων ηχητικών προφίλ, για μια ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης σε πρακτικά οποιοδήποτε είδος διασκέδασης. Οι επιλογές περιλαμβάνουν λειτουργία μουσικής ακρόασης, gaming ή παρακολούθησης ταινίας, προσαρμόζοντας τον ήχο έτσι ώστε να συμβαδίζει με την εκάστοτε χρήση.

  • Επιπλέον της έξυπνης λειτουργίας που ρυθμίζει αυτόματα τον φωτισμό του πληκτρολογίου, ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος, υπάρχει το πλήκτρο Color mode που διευκολύνει τους χρήστες να αλλάζουν την εμφάνιση του υπολογιστή τους, μεταβαίνοντας μεταξύ dark και light mode μέσω των επιλογών που προσφέρουν τα Windows, ώστε να διαπιστώνουν ποιες από τις δύο εκδοχές τους εξυπηρετεί καλύτερα. Εκτός του ότι είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια, η ενεργοποίηση του dark mode σε μια οθόνη OLED μπορεί να συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας της μπαταρίας και είναι μια λειτουργία βολική σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

  • Θα διαπιστώσετε πως ο Fingerprint reader τοποθετήθηκε στην ίδια σειρά πλήκτρων, αντί για το σημείο όπου οι καρποί σας συνήθως ακουμπούν στον υπολογιστή, ώστε να είναι πιο άνετος στην χρήση. Ο υπολογιστής διαθέτει επίσης υπέρυθρη κάμερα FHD με βολικό έξυπνο log in και ηλεκτρονικό κλείστρο προστασίας της ιδιωτικότητας.

Lenovo Yoga 9i


Τι άλλο καινούργιο υπάρχει στο Υοga 9i; Κατ’ αρχάς, πώς σας φαίνεται η κατά περίπου 45% μεγαλύτερη επιφάνεια αφής, ώστε να έχουν τα δάχτυλα περισσότερο χώρο να κινούνται, για καλύτερες επιδόσεις και ακρίβεια; Και περισσότερες θύρες, συμπεριλαμβανομένων δύο Intel Thunderbolt 4 και διευρυμένο Wi-Fi 6E για γρήγορη συνδεσιμότητα. Επιπλέον, αυτό το πανίσχυρο φορητό laptop είναι διαθέσιμο σε δυναμικά όσο και ουδέτερα χρώματα, όπως το Storm Grey και το θερμό Oatmeal, μια ιδιαίτερα λαμπερή απόχρωση που προσθέτει μια νότα λάμψης σε αυτή τη ναυαρχίδα της 2-σε-1 σειράς μας. Για επιπλέον αντοχή, το ειδικά σχεδιασμένο σασί κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, με νέο σχεδιασμό Comfort Edge που καθιστά ακόμη ευκολότερη τη μεταφορά του υπολογιστή σας. Θα βρείτε επίσης ένα Precision Pen 2 ή μια γραφίδα e-color μέσα στη συσκευασία, για όλους εκείνους τους χρήστες που προτιμούν την αίσθηση ενός πραγματικού στυλό στο χέρι τους.

Lenovo Yoga 7i

Η Παραγωγικότητα δεν έδειχνε ποτέ τόσο Εντυπωσιακή - το Yoga 7i

Ετοιμαστείτε να σας συναρπάσει η ευελιξία και οι επιδόσεις του Yoga 7i 2-σε-1 laptop, το οποίο προτείνεται σε δύο μεγέθη, 14 και 16 ιντσών, για κάθε χρήση. Οδηγήστε τη διασκέδαση σε άλλη διάσταση με το πλήρως εξοπλισμένο Yoga 7i (14”) με οθόνη αφής έως και 2,8K OLED με 100% DCI-P3 χρωματική παλέτα για δημιουργία περιεχομένου και εξαιρετικά ζωντανή ποιότητα εικόνας χάρη στο Dolby Vision. Οι εξαιρετικού επιπέδου επιδόσεις που προσφέρουν οι έως και 12ης γενιάς Intel Core i7-1260P επεξεργαστές σε συνδυασμό με τα γραφικά Intel Iris Xe, προσφέρουν πραγματική επεξεργαστική ισχύ, ενισχύοντας την ικανότητά σας να κάνετε τα πράγματα που θέλετε ανά πάσα στιγμή, χάρη στη μακράς διαρκείας μπαταρία των 71Whr και τη λειτουργία ταχείας φόρτισης Rapid Charge Express. Το 14 ιντσών Yoga 7i διατίθεται σε απόχρωση Storm Grey καθώς και στη νέα, πανέμορφη πρόταση που ακούει στο όνομα Stone Blue.

Lenovo Yoga 7i


Ανεβάστε τη διάθεσή σας με το Yoga 7i (16”), μια πρόταση ιδανική για τους λάτρεις ταινιών, τους χομπίστες, τους δημιουργούς περιεχομένου ή και τους χαλαρούς gamers που χρειάζονται μια μεγαλύτερη οθόνη αφής, για μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία χρήσης. Απολαύστε εικόνα με ανάλυση έως και 2,5K, LCD 60Hz, αναλογία οθόνης 16:10 και 100% sRGB χρωματική παλέτα, βελτιστοποιημένες για την τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτισμού TÜV και Dolby Vision. Το 16 ιντσών Yoga 7i διατίθεται στην απόχρωση Storm Grey καθώς και τη νέα πρόταση Arctic Grey. Επιλέξτε μοντέλο με έως και 12ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7-1260P και ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe, για εξαιρετική ανταπόκριση ή ενισχύστε τις οπτικές δυνατότητες της συσκευής σας ακόμη περισσότερο για τη δημιουργία καταπληκτικού περιεχομένου και συναρπαστικό gaming στο 16 ιντσών Yoga 7i, επιλέγοντας τον προαιρετικό 12ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7-12700H συνδυασμένο με τις άλλου επιπέδου επιδόσεις των νέων, βελτιωμένων γραφικών δυνατοτήτων που προσφέρει η σειρά Intel Arc A (σύντομα διαθέσιμη). Πρόκειται για το πρώτο λεπτό και ελαφρύ SKU laptop του είδους του από τη Lenovo που προορίζεται για πιστοποίηση Intel Evo, χάρη στα προηγμένα γραφικά, τις εντυπωσιακές επιδόσεις TDP 60W, χωρητικότητα μπαταρίας έως και 100Whr καθώς και λειτουργία ταχείας φόρτισης Rapid Charge Express.

Lenovo Yoga 7i


Σχεδιασμένο με νέο, κομψό σασί Comfort Edge που προσφέρει εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε όλες τις διατάξεις, προαιρετική ενεργή γραφίδα και ακόμη περισσότερες θύρες, συμπεριλαμβανομένων Thunderbolt 4, USB Type-A καθώς και συνδυαστική θύρα HDMI/SD αναγνώστη καρτών. Όποιο μοντέλο Yoga 7i και αν επιλέξει ο χρήστης, θα μπορεί να απολαμβάνει:

  • Έξυπνη και ασφαλή σύνδεση, χάρη στην κάμερα Full HD IR

  • Περισσότερες λειτουργίες χάρη στη δυνατότητα αναδίπλωσης του μηχανήματος

  • Βελτιωμένη προστασία για τα μάτια μέσω της τεχνολογίας χαμηλού μπλε φωτισμού με πιστοποίηση TÜV

Lenovo Yoga 7i


Εργασία και Διασκέδαση με Ταυτόχρονη Προστασία του Πλανήτη - το Yoga 6

Ο προηγμένος σχεδιασμός, τεχνολογία και μόδα αλλάζουν, και σε ορισμένες περιπτώσεις αρχίζουν να συνδυάζονται ενώ, σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει, διανύουμε περίοδο όπου οι συζητήσεις σχετικά με το περιβάλλον πολλαπλασιάζονται. Εντωμεταξύ, σε μεγάλο βαθμό, η Lenovo προηγείται των εξελίξεων χάρη στο νέο Yoga 6 (13”), το πολυμορφικό laptop που έχει ως πηγή έμπνευσης όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους λαμβάνουμε καθημερινά αποφάσεις που επηρεάζουν το περιβάλλον.

Lenovo Yoga 6

Μια πιο βιώσιμη ζωή μπορεί να ξεκινήσει απλά με την επιλογή ενός 2-σε-1 φορητού, σε απόχρωση Dark, κατασκευασμένου από ανακυκλωμένα υλικά, με κάλυμμα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο ή την επιλογή με υφασμάτινο κάλυμμα, κατασκευασμένο κατά 50% από ανακυκλωμένα πλαστικά, ειδικά εμποτισμένο ώστε να είναι ανθεκτικό στους λεκέδες. Αναλογιστείτε απλά πως εκείνο το πλαστικό μπουκάλι που είδατε στον κάδο ανακύκλωσης σήμερα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αύριο για να συμβάλει στην κατασκευή δύο υφασμάτινων καλυμμάτων. Ο μετασχηματιστής κατασκευάστηκε κατά 30% από ανακυκλωμένα πλαστικά. Επιπλέον, το Yoga 6 είναι απαλλαγμένο από κάθε ίχνος υδραργύρου, αρσενικού και βρωμιούχου επιβραδυντικού φωτιάς (BFR), ενώ διαθέτει πιστοποιήσεις ENERGY STAR και EPEAT Silver καθώς καλύπτει τις ενεργειακές και περιβαλλοντικές παραμέτρους των αντίστοιχων προτύπων.

Σχεδόν το 25% των κυψελών της μπαταρίας του Yoga 6 αξιοποιούν ήδη χρησιμοποιημένα πλαστικά· ακόμη και η συσκευασία του laptop είναι η πλέον «πράσινη» που έχουμε διαθέσει στη σειρά Yoga, αντλώντας χαρτί για τη συσκευασία από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση με πιστοποίηση FSC. Αντίστοιχα, το 90% του προστατευτικού στρώματος μέσα στο κουτί κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένο πλαστικό. Πέραν του ότι είναι περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον, αυτό το ελαφρύ πολυμορφικό laptop πετυχαίνει εντυπωσιακές επιδόσεις χάρη στον επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5700U και τα ενσωματωμένα AMD Radeon γραφικά, στηριγμένος σε τεχνολογία 7nm ώστε να πιάνει εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις, μέσω των έως και 8 ισχυρών πυρήνων, προσδίδοντας επιπλέον αξία χάρη στην εμπειρία των Windows 11, ενώ διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αλλά και ταχεία φόρτιση Rapid Charge Boost.

Lenovo Yoga 6

Σχεδιασμένο με επίκεντρο τη φορητότητα και την κορυφαία διασκέδαση από σχεδόν κάθε σημείο, το Yoga 6 προσφέρει οθόνη αφής 13 ιντσών Full HD με αναλογία 16:10 για κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και Dolby Vision, δύο εμπρόσθια ηχεία και Dolby Atmos για μια ασύλληπτη ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, θα έχετε περισσότερες θύρες I/O σε σχέση με την προηγούμενη γενιά καθώς και προαιρετική γραφίδα, η οποία περιλαμβάνεται σε επιλεγμένες αγορές. Μάθετε πώς η Lenovo πλησιάζει στο στόχο του ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα με τη βοήθειά σας, εδώ και στη συνέχεια.

Η υπηρεσία Lenovo CO2 Offset Service - Τώρα και για Ιδιώτες!

Για τους χρήστες που επιθυμούν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να ανταποδώσουν ενεργά στο περιβάλλον, η Lenovo παρουσιάζει την υπηρεσία CO2 Offset Service για ιδιώτες, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα Lenovo Legion και Yoga, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ανακοινώθηκαν σήμερα. Προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες έναν απλό και εύκολο τρόπο ανταπόδοσης για τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της συσκευής που απέκτησαν, η Lenovo υπολόγισε τις μέσες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στη διάρκεια ζωής της κάθε συσκευής, από την κατασκευή και τη μεταφορά, μέχρι και τη χρήση της. Στο σημείο αγοράς, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να πραγματοποιήσουν μια συνεισφορά βασισμένη στο κόστος αυτών των εκπομπών, σε κάποιο από τα διάφορα προγράμματα της πρωτοβουλίας των Hνωμένων Εθνών με την ονομασία Climate Action, συμπεριλαμβανομένων δράσεων που βοηθούν στη βελτίωση της ανανεώσιμης ενέργειας, στη μείωση της μόλυνσης της ατμόσφαιρας ή στη βελτίωση της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από τη στιγμή που διέθεσε την υπηρεσία αυτή σε ολόκληρο τον κόσμο, τον Ιανουάριο του 2021, η Lenovo έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντισταθμίσουν περισσότερους από 500.000 μετρικούς τόνους διοξειδίου του άνθρακα, ποσοστό αντίστοιχο με τις ετήσιες εκπομπές 100.000 επιβατικών αυτοκινήτων. Πλέον, με τη διεύρυνση της υπηρεσίας αυτής στους ιδιώτες, οι χρήστες υπολογιστών Yoga και Lenovo Legion που ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή μέσω της αντιστάθμισης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, διαθέτουν έναν απλό και εύκολο τρόπο να το πράξουν, απλώς με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Εξελιγμένη Προστασία για το Σύγχρονο Χρήστη - Lenovo Premium Care Plus

Μία ακόμη υπηρεσία από την οποία θα μπορούν να επωφελούνται οι καταναλωτές αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2022, είναι ό,τι νεότερο στην εξελιγμένη υποστήριξη, με τη μορφή της υπηρεσίας Lenovo Premium Care Plus. Καθώς η απομακρυσμένη εργασία, εκπαίδευση και διασκέδαση ενισχύονται, αυτή η διευρυμένη υπηρεσία service σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου το σύγχρονο χρήστη, προκειμένου να προσφέρει περαιτέρω προστασία στην τεχνολογία που έχει καταστεί ακόμη πιο απαραίτητη στην καθημερινή ζωή. Από τη διευρυμένη προστασία σε περιπτώσεις πτώσεων από ατύχημα, μέχρι τη διατήρηση των επιδόσεων της συσκευής σας στο μέγιστο, αυτό το εξελιγμένο πακέτο υποστήριξης παρέχει την κορυφαία υποστήριξη Lenovo σε πραγματικό χρόνο, παράλληλα με μια σειρά εξελιγμένων υπηρεσιών υποστήριξης, σε ένα ενιαίο πρόγραμμα.

Οθόνες Φτιαγμένες για Ασύλληπτες Οπτικές Εμπειρίες - Lenovo Q27h, Lenovo Q27q, Lenovo Q24i

Αν δυσκολεύεστε να διακρίνετε τη μεγάλη εικόνα, χρησιμοποιώντας μόνο την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή για τις ανάγκες της υβριδικής εκπαίδευσης, εργασίας και διασκέδασης ή ήσαστε αναγκασμένοι να βολεύεστε με μια οθόνη από τη δουλειά, που είχε μείνει ξεχασμένη σε κάποιο άδειο γραφείο, τότε σίγουρα σας δόθηκε η ευκαιρία μέσα στη χρονιά που πέρασε να αξιολογήσετε το τι πραγματικά θέλετε από μια δεύτερη οθόνη. Το βέβαιο είναι δε, πως αν μια οθόνη δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την αισθητική σας, τότε δεν έχει καμία θέση στο σπίτι σας. Η Lenovo έρχεται να δώσει τη λύση με μια νέα σειρά εντυπωσιακών οθονών, την Q-series, προσφέροντας την ανάλυση, τον εξελιγμένο ήχο, τις επιλογές θυρών και το σύγχρονο σχεδιασμό που είναι βέβαιο πως θα σας κάνουν να τις λατρέψετε.

Lenovo Q27h

Μια τέτοια κορυφαία οθόνη, κατασκευασμένη για εκείνους που αρέσκονται να πρωτοπορούν, είναι η εξαιρετική Lenovo Q27h-20 στις 27 ίντσες, με κομψό σχεδιασμό και την εξαιρετική τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτισμού που προσφέρει η Lenovo, ενώ διαθέτει πιστοποίηση Eyesafe για βελτιωμένη προστασία των ματιών. Αυτή η οθόνη με το σχεδόν μηδενικό πλαίσιο, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήσης μέσω των δυνατοτήτων της για ζωηρή αποτύπωση των χρωμάτων QHD IPS HDR, με χρωματική παλέτα 95% DCI-P3, 99% RGB και ακρίβεια εικόνας κατά το πρότυπο Delta E<2.

Μεταμορφώστε την οθόνη σας Lenovo Q27h σε κόμβο διασκέδασης με τη βολική λύση σύνδεσης μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB-C ώστε να έχετε τη δυνατότητα φόρτισης άλλης συσκευής ή/και επέκτασης του σήματος της οθόνης ώστε αυτό να προβάλλεται σε πολλαπλές οθόνες. Πρόκειται για έναν πιο έξυπνο τρόπο να παρέχετε έως και 90W φόρτισης στον υπολογιστή σας, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Ιδανική για καθημερινή χρήση, με ενσωματωμένη βάση στήριξης τηλεφώνου και έξυπνο ηχείο ώστε να περιορίζονται οι συσκευές που έχετε στην επιφάνεια του γραφείου σας, ενώ ο χαρακτηριστικός, ασύμμετρος μεταλλικός βραχίονας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να συμβαδίζει με το ιδανικό ύψος θέασης για εσάς, εξασφαλίζοντάς σας τη μέγιστη άνεση. Επιπλέον, η συμπαγής βάση σε απόχρωση Terrazzo grey προσφέρει σταθερότητα και μια επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας, στοιχεία τα οποία οι καταναλωτές δικαίως θεωρούν δεδομένα στις σχεδιαστικές επιλογές της Lenovo.

Lenovo Q27q-20

Διατίθενται επίσης δύο ακόμη μοντέλα στη σειρά οθονών Q, προσφέροντας στις σύγχρονες οικογένειες που επιθυμούν ένα αισθητικά κορυφαίο αποτέλεσμα, ακόμη μεγαλύτερη αξία. Πρόκειται για την 27 ιντσών Lenovo Q27q-20 με ανάλυση έως και QHD, καθώς και την 23,8 ιντσών Lenovo Q24i-20 με ανάλυση έως και Full HD.

Lenovo Q24i-20

Διαθέτοντας εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, στα 7,1mm και σχεδόν μηδενικό πλαίσιο, αυτές οι κομψές, προσιτές οθόνες συνδυάζουν εκλεπτυσμένη αισθητική και άνεση, διαθέτοντας εργονομική βάση, ενσωματωμένη τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτισμού για την προστασία των ματιών, καθώς και πλήθος λειτουργειών απεικόνισης. Δίχρωμες, σε ασημένιες και μαύρες αποχρώσεις, παράλληλα με το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, είναι πανεύκολες στη χρήση και τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος που προσφέρουν, χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά του Lenovo Artery.

Επιλέξτε Περιφερειακά που Συμβαδίζουν με τη Ζωή σας - Yoga Mobile Mouse, Yoga Performance Mouse και ο φορτιστής Lenovo Go 130W Multi-port Charger

Κάθε φορά που έχετε έμπνευση ή κλήση από τη δουλειά, πρέπει να είστε σε θέση να συνδέετε το επαναφορτιζόμενο ποντίκι σας με οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να εργάζεστε αβίαστα σε κάθε επιφάνεια. Για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ένα ασύρματο ποντίκι με πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση ώστε να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους, η λύση έρχεται με το εξαιρετικά φορητό Yoga Mobile Mouse με χαμηλό προφίλ ή το νέο Yoga Performance Mouse με εργονομικό σχεδιασμό και προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Yoga Mobile Mouse - Yoga Performance Mouse

Διαθέσιμα σε αποχρώσεις Cloud Grey και Dark Teal ώστε να συνδυάζονται με τις νέες συσκευές Yoga, συνοδεύονται από τρεις ρυθμιζόμενες επιλογές για υπέρτερη ευαισθησία απόκρισης έως και τα 2400 DPI, καθώς και δυναμική ροδέλα πλοήγησης διπλής ταχύτητας. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν στους χρήστες την ακρίβεια ενός υπέρθυρου αισθητήρα, διπλή σύνδεση Bluetooth για μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς και μεγάλης διάρκειας ενσωματωμένη μπαταρία η οποία επαναφορτίζεται εύκολα μέσω θύρας USB-C, καθιστώντας παρελθόν τις ειδοποιήσεις χαμηλής φόρτισης. Και αν ο περιορισμός των καλωδίων είναι κάτι που σας συγκινεί, αντί να κατακλύζετε το γραφείο σας με διάφορους φορτιστές, τότε ίσως είναι η στιγμή να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας με μια κομψή, επιτραπέζια λύση που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση έως και τεσσάρων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των νέων ποντικιών Yoga.

lenovo-go-130w-multi-port-charger.jpg

Σας παρουσιάζουμε τον φορτιστή πολλαπλών θυρών Lenovo Go 130W Multi-port Charger που έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη των καταναλωτών να αποδεσμεύσουν θύρες στον υπολογιστή τους, παρέχοντας έναν κόμβο φόρτισης που διαθέτει τρεις θύρες USB-C ικανές να παρέχουν φόρτιση έως τα 100W και μία θύρα USB-A ταχείας φόρτισης έως τα 18W. Ο φορτιστής κατανέμει με ευφυή τρόπο την ενέργεια ανάλογα με το ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες σε αυτόν και περιλαμβάνει LED ενδείξεις για το στάδιο φόρτισης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr
Loading