Τα RUINER και Nuclear Throne διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Πότε έφτασε πάλι η Πέμπτη, χαμπάρι δεν πήραμε. Αγαπημένη ημέρα για όσους έχουν λογαριασμό στο Epic Games Store (και γιατί να μην ανοίξετε; τζάμπα είναι…), καθώς κάθε Πέμπτη ξεκινά η νέα εβδομάδα με δύο δωρεάν παιχνίδια που μπορεί ο καθένας να προσθέσει στη βιβλιοθήκη του.

Δεν γνωρίζουμε μέχρι πόσο θα κρατήσει αυτό η συνήθεια, οπότε ας επωφεληθούμε για όσο συνεχίζεται. Για τις επόμενες επτά ημέρες, και συγκεκριμένα μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2019, είναι διαθέσιμα δωρεάν τα RUINER και Nuclear Throne.

Το RUINER είναι ένα παιχνίδι δράσης της Reikon Games, ένα studio από βετεράνους της βιομηχανίας gaming με προϋπηρεσία στα Dead Island και Witcher. Κατά βάση πρόκειται για ένα action shooter με πολύ λίγα στοιχεία RPG, η υπόθεση του οποίου μας μεταφέρει στο έτος 2091 στη μητρόπολη Rengkok.

Από την άλλη, το Nuclear Throne είναι ένα rogue-shooter με πανοραμική εικόνα που μας μεταφέρει σε ένα post-apocalyptic περιβάλλον όπου κλασικά καλείσαι να επιβιώσεις από μεταλλαγμένους και τέρατα. Εκτός από το single player mode, στο παιχνίδι υπάρχει και τοπικό multiplayer.

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τα RUINER και Nuclear Throne από εδώ.

Loading