TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Η νέα τεχνολογία οθόνης βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια

Η TCL παρουσίασε στο CES 2024 το TCL NXTPAPER 3.0, την πιο προηγμένη έκδοση της βραβευμένης τεχνολογίας οθόνης, πρωτοπόρο στην τεχνολογία οθόνης για smartphones, tablets και συνδεδεμένες συσκευές. Βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια, η τεχνολογία τρίτης γενιάς περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις και μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της υγείας της όρασης.

Από την αποκάλυψή της το 2021, η TCL προωθεί σταθερά τη μοναδική τεχνολογία TCL NXTPAPER που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των έξυπνων συσκευών και των e-readers με αποκορύφωμα την εισαγωγή του NXTPAPER στα smartphones της το 2023. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοινώνει ότι το TCL 40 NXTPAPER τιμήθηκε με το CES 2024 Innovation Award for Mobile Devices.

TCL NXTPAPER 3.0

Τεχνολογία βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια

Βασισμένη στην επιτυχημένη τεχνολογία TCL NXTPAPER για την προστασία των ματιών, η οποία φιλτράρει την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία έως και 61%, διατηρώντας παράλληλα ευκρινείς εικόνες, ζωντανά χρώματα, βαθιά αντίθεση και φυσική κίνηση, η έκδοση TCL NXTPAPER 3.0 διατηρεί αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα και εισάγει μια σειρά χαρακτηριστικών βελτιστοποιημένων για τις αισθήσεις της όρασης και της αφής. Η κεντρική καινοτομία είναι η εισαγωγή της οθόνης CPL (Circularly Polarized Light), η οποία προσομοιώνει τη διαδρομή "εκπομπή - ανάκλαση - διάθλαση" του φυσικού φωτός. Αυτό παράγει ένα οπτικό αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει στενά την εμπειρία της ανάγνωσης βιβλίων στο φυσικό φως, βελτιώνοντας την εμφάνιση της οθόνης που μοιάζει με χαρτί και παρέχοντας πρόσθετη άνεση για τα μάτια. Ενισχύοντας αυτή την καινοτομία, η TCL NXTPAPER 3.0 διαθέτει επίσης υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και τεχνολογία DC dimming για να διασφαλίσει μια εμπειρία θέασης χωρίς τρεμοπαίξιμο σε όλα τα σενάρια. Επιπλέον, η πρόσφατα βελτιωμένη λειτουργία Adaptive Color Temperature, που τροφοδοτείται από αισθητήρα RGB, επιτρέπει στην οθόνη TCL NXTPAPER να προσαρμόζεται αυτόματα και να παρέχει την πιο κατάλληλη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με την ώρα και το φως του περιβάλλοντος. Αυτό εγγυάται μια άνετη εμπειρία θέασης, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Το λογισμικό της τεχνολογίας TCL NXTPAPER περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο βοηθό για τη φροντίδα των ματιών, ο οποίος στέλνει υπενθυμίσεις και υποστηρίζει τους χρήστες στην ανάπτυξη πιο υγιεινών συνηθειών παρακολούθησης. Η υπενθύμιση ανάπαυσης ενθαρρύνει τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης, βοηθώντας τους χρήστες να υιοθετήσουν τον κανόνα "20-20-20", δηλαδή ένα διάλειμμα 20 δευτερολέπτων κάθε 20 λεπτά και εστίαση σε ένα αντικείμενο σε απόσταση 20 μέτρων, μια πρακτική που συνιστάται συχνά από ειδικούς σε θέματα υγείας των ματιών. Επιπλέον, η λειτουργία μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τον κακό φωτισμό ή αν ένας χρήστης βρίσκεται πολύ κοντά και να στείλει ήπιες υπενθυμίσεις. Για μια καθηλωτική εμπειρία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες με ένα μόνο κλικ.

Μέσα στο 2024, η TCL θα λανσάρει στην παγκόσμια αγορά μια σειρά από tablets και smartphones εξοπλισμένα με την τεχνολογία NXTPAPER 3.0, ξεκινώντας από την αγορά των ΗΠΑ, με συσκευές όπως το tablet NXTPAPER 14 Pro, το tablet TAB 10 NXTPAPER 5G και τα smartphones της σειράς 50. Οι συσκευές της TCL με τεχνολογία NXTPAPER 3.0 διαθέτουν πλέον ένα νέο περιβάλλον χρήσης με διαφορετικά σενάρια προβολής. Αυτό περιλαμβάνει μια φυσιολογική απεικόνιση για γενική χρήση με προεπιλεγμένο χαμηλό μπλε φως και χωρίς κίτρινη απόχρωση, μια λειτουργία Color Paper με χαμηλή αντίθεση για ανάγνωση κόμικς και μια ασπρόμαυρη λειτουργία Ink Paper για μια αισθητικά ευχάριστη εμπειρία ηλεκτρονικής ανάγνωσης.

TCL NXTPAPER 14 Pro

Ανώτερη οπτική εμπειρία & ισχύς

Το TCL NXTPAPER 14 Pro είναι το πρώτο tablet με την τεχνολογία NXTPAPER 3.0 και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της TCL για μια ανώτερη οπτική εμπειρία και άνεση για τα μάτια. Η μεγάλη οθόνη 14" 2.8K, εξοπλισμένη με τεχνολογία CPL και DC dimming, παρέχει πρωτοφανή άνεση για τα μάτια. Παρά την ευρεία οθόνη του, το TCL NXTPAPER 14 Pro διατηρεί ένα λεπτό και ελαφρύ προφίλ. Με κινητήρια δύναμη τον MediaTek Dimensity 8020 και την ισχυρή μνήμη RAM 12GB, το TCL NXTPAPER 14 Pro είναι ένα πραγματικά δυναμικό εργαλείο παραγωγικότητας. Χάριν στη μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 12000mAh, γρήγορη φόρτιση 33W και αποθηκευτικό χώρο 256GB, μπορεί να υποστηρίξει τόσο την εργασία όσο και την ψυχαγωγία.

TCL TAB 10 NXTPAPER 5G

Συνδυάζοντας την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τη βελτιωμένη άνεση των ματιών για μια ανώτερη εμπειρία θέασης

Το TCL TAB 10 NXTPAPER 5G  ζωντανεύει το αγαπημένο σας περιεχόμενο με την οθόνη NXTPAPER 10.4" 2K. Λειτουργώντας με το πιο πρόσφατο Android 14 και εξοπλισμένο με έναν ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα 5G, αυτό το tablet εξασφαλίζει απρόσκοπτο multitasking και video streaming. Είναι ισχυρό, ελαφρύ και κομψό για ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα εν κινήσει για όλη την οικογένεια.

Loading