Tekken: Bloodline, έρχεται η anime σειρά φέτος στο Netflix

Δεν έχουν τελειωμό οι τηλεοπτικές παραγωγές που βασίζονται σε video games. Η Netflix προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Tekken: Bloodline, μια νέα anime σειρά που θα προβληθεί αργότερα μέσα στο 2022 στην υπηρεσία και η υπόθεση της θα βασίζεται κυρίως στον Jin Kazama, έναν από τους χαρακτήρες που προστέθηκαν στο Tekken 3.

Σε αντίθεση με άλλα fighting games (π.χ. Street Fighter), το Tekken δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης τα προηγούμενα χρόνια, με εξαίρεση μια τραγική live-action απόπειρα του 2010 στην οποία δεν είχε λόγο ο δημιουργός των παιχνιδιών Katsuhiro Harada. Αυτή τη φορά οι συνθήκες φαίνεται ότι θα είναι καλύτερες, καθώς ο ίδιος ο Harada προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει το trailer του Tekken: Bloodline.

Δεν έχει γίνει γνωστή ακριβώς η υπόθεση της σειράς, αλλά λογικά θα ακολουθήσει την πορεία των παιχνιδιών από τη στιγμή που εισέρχεται σε αυτά ο χαρακτήρας του Jin Kazama. Η μητέρα του θα παίξει και αυτή σημαντικό ρόλο, αφού θα αναλάβει τον ρόλο της εκπαιδεύτριας μετά την επίθεση που δέχονται από τον Ogre. Η πορεία των γεγονότων θα οδηγήσει τελικά τον Jin Kazama να πάρει μέρος στο τουρνουά και εκεί θα δούμε αρκετούς γνώριμους χαρακτήρες.

Ας ευχηθούμε ότι το Tekken: Bloodline θα κινηθεί στα επίπεδα του εξαιρετικού Arcane για να αξίζει η όλη προσπάθεια.

Loading