Cybertruck: Νέο promo video για το φουτουριστικό ηλεκτρικό όχημα

Από το 2020 περιμένουμε να δούμε το ιδιαίτερα φουτουριστικό Cybertruck της Tesla να βγαίνει στους δρόμους και πλέον, μετά από αρκετά χρόνια καθυστερήσεων, η εταιρεία έχει ξεκινήσει επίσημα την διανομή τους στους πρώτους αγοραστές στις ΗΠΑ. 

Το γεγονός συνοδεύτηκε από μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Gigafactory της Tesla στο Austin (Texas) και μάλιστα η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο promo video για το Cybertruck που μπορεί να έχει πάρει ήδη το μάτι σας στα κοινωνικά δίκτυα με το motto “πιο χρήσιμο από ένα φορτηγάκι, γρηγορότερο από ένα σπορ αυτοκίνητο”. Στο video βλέπουμε κοντινά πλάνα του Cybertruck προτού διασχίσει διάφορους ανώμαλους δρόμους, ενώ είναι εμφανής ο ιδιόρρυθμος σχεδιασμός με τις απότομες γωνίες του.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ο Elon Musk, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει πως η Tesla κατάφερε και πάλι να αποδείξει στους «ειδικούς» ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα το αδύνατο.

Είναι πολύ σπάνιο να εμφανίζεται ένα προϊόν που φαινομενικά ήταν αδύνατο, ή καλύτερα, οι ειδικοί έλεγαν ότι είναι αδύνατο, και αυτή είναι μία από αυτές τις φορές. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο προϊόν που έχουμε βγάλει ποτέ, το πιο μοναδικό που θα δείτε στους δρόμους και επιτέλους, το μέλλον θα μοιάζει με…το μέλλον.

Να σημειωθεί ότι παρά την διανομή των πρώτων οχημάτων, το Cybertruck δεν θα μπει σε μαζική παραγωγή πριν το 2025.

Loading