Tesla Cybertruck: Δείτε τον Elon Musk να βολτάρει σε δημόσιο δρόμο με το φουτουριστικό όχημα

Ο σχεδιασμός του Tesla Cybertuck προκάλεσε ένα….πανηγύρι στο Διαδίκτυο, με διάφορα κοροϊδευτικά memes να γεμίζουν τα social media τις προηγούμενες εβδομάδες. Παρόλα αυτά, η Tesla φαίνεται ότι θα εμμείνει σε αυτόν και μάλιστα ο Elon Musk “κόβει” ήδη βόλτες στο Los Angeles με ένα πρωτότυπο, παρέα με τον διάσημο παρουσιαστή Jay Leno. Συγκεκριμένα, περαστικοί πέτυχαν το φουτουριστικό όχημα να κινείται σε δημόσιο δρόμο στο Los Angeles και όπως ήταν λογικό, αμέσως τα smartphones πήραν φωτιά για να το καταγράψουν.

Οι τρεις εκδόσεις του Cybertruck είναι οι εξής:

  • Μονός κινητήρας, πίσω κίνηση με αυτονομία 400km, δυνατότητα ρυμούλκησης 3.5 τόνων και επιτάχυνση 0-100km σε λιγότερο από 6.5 δευτερόλεπτα. Τιμή $39.900.
  • Διπλός κινητήρας, τετρακίνηση με αυτονομία 480km, δυνατότητα ρυμούλκησης 4.5 τόνων και επιτάχυνση 0-100km σε λιγότερο από 4.5 δευτερόλεπτα. Τιμή $49.900.
  • Τριπλός κινητήρας, τετρακίνηση με αυτονομία 800km, δυνατότητα ρυμούλκησης 6.5 τόνων και επιτάχυνση 0-100km σε λιγότερο από 2.9 δευτερόλεπτα. Τιμή $69.900 και χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για τα τέλη του 2022.

Στην καμπίνα του Cybertruck μπορούν να καθίσουν έως 6 ενήλικες. Το σασί είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το πορτμπαγκάζ έχει μήκος 2 μέτρα, οι αναρτήσεις του είναι στις 4’’ προς κάθε κατεύθυνση και στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει οθόνη αφής 17’’ για τη διαχείριση όλων των λειτουργιών του.


Loading