The Acolyte: Πρώτο trailer για τη νέα live-action Star Wars σειρά του Disney+!

Μετά τη χτεσινή αιφνιδιαστική δημοσιοποίηση του teaser poster για το The Acolyte, η Lucasfilm έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για την επερχόμενη σειρά του Disney+. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της με πρεμιέρα δύο επεισοδίων που θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου 2024. Το The Acolyte είναι η πρώτη live-action προσαρμογή της εποχής της High Republic στο Star Wars, η οποία ήταν το αποκορύφωμα του Τάγματος των Jedi. Οι φόνοι και τα μυστήρια ετοιμάζονται για τους γαλαξιακούς φύλακες και μια σκοτεινή δύναμη απειλεί ολόκληρη την ύπαρξή τους.

"Κλείστε τα μάτια σας. Τα μάτια σας μπορεί να σας ξεγελάσουν", λέει ο Master Sol (Lee Jung-jae) στους μαθητές του. "Δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε". Αυτά τα λόγια αντικατοπτρίζουν το πρώτο μάθημα που έδωσε ο Obi-Wan Kenobi στον αυθάδη Luke Skywalker. Ακολουθεί ένας καβγάς σε καντίνα μεταξύ της Master Indara (Carrie-Anne Moss) και ενός μασκοφόρου επιτιθέμενου με μαχαίρι. Κλείνει με την ανάφλεξη ενός κατακόκκινου φωτόσπαθου που στροβιλίζεται σε μια ομάδα Jedi.

Η σκηνοθεσία του The Acolyte δόθηκε στην Leslye Headland, η οποία δήλωσε στο StarWars.com ότι ήθελε να διαμορφώσει την ιστορία σύμφωνα με μερικές από τις αγαπημένες της πολεμικές τέχνες και ταινίες σαμουράι όπως το Come Drink With Me και το Yojimbo. Δεδομένου ότι η High Republic βρίσκεται σε μια εποχή που γλίτωσε από επικούς, γαλαξιακούς πολέμους και μάχες, η Headland επέλεξε να επικεντρώσει την αφήγησή της σε πιο προσωπικές συγκρούσεις και την ευκαιρία να φέρει νέους χαρακτήρες στην οθόνη, όπως η Mirialan Jedi Vernestra Rwoh, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Rebecca Henderson.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα τη δει σε αυτή τη σειρά γιατί είναι τόσο διαφορετική", εξήγησε ο Headland. "Πολύ σπάνια φοράει τις στολές της αποστολής περιπλανώμενη και ονειροβατώντας. Νομίζω ότι, καθώς προχωρά η σειρά, θα καταλάβετε το γιατί. Έχει δει τόσα πολλά και είναι τόσο συντονισμένη και ερωτευμένη με τη Δύναμη. Εδώ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια υψηλόβαθμη αξιωματούχο. Οι άλλοι Jedi τη σέβονται.

Στο The Acolyte πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo και Carrie-Anne Moss.

Loading