The Batman: Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία

Η Warner Bros δημοσίευσε ένα νέο trailer για το The Batman, το οποίο περιμένουμε στις 4 Μαρτίου 2022 στους κινηματογράφους, για να μας δώσει μια ακόμη γεύση από την πιο σκοτεινή εκδοχή του ήρωα με τον Robert Pattinson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο τίτλος του νέου teaser είναι “The Bat and the Cat” και μας δείχνει διάφορα highlights από τη σχέση μεταξύ του Bruce Wayne και της Selina Kyle, που ακροβατούν μεταξύ ρομάντζου και κόντρας αλλά καταλήγουν να αντιμετωπίζουν κοινούς εχθρούς. Στον ρόλο του κακού Riddler συναντάμε τον Paul Dano, ο οποίος φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις video κλήσεις,

Το νέο The Batman έρχεται από τον σκηνοθέτη Matt Reeves και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffrey Wright (Gordon), Zoe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman) και Colin Farrell (Oswald Cobblepot/The Penguin).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading