The Book of Boba Fett: Νέα spin-off σειρά από το The Mandalorian, έρχεται το 2021

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη σεζόν του εξαιρετικού The Mandalorian και όσοι είχατε την υπομονή (ή τη βαρεμάρα) να αφήσετε να τρέξουν τα post-credits μετά το τέλος του τελευταίου επεισοδίου, θα παρατηρήσατε το teaser για το The Book of Boba Fett.

Σήμερα η Disney ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για μια νέα πλήρη σειρά spin-off του The Mandalorian, η οποία είναι προγραμματισμένο να προβληθεί μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ το Δεκέμβριο του 2021. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρεις για την υπόθεση, αλλά επιβεβαιώθηκε πως τοποθετείται στην ίδια χρονική περίοδο με το The Mandalorian. Στην παραγωγή συμμετέχουν οι Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez και οι Temuera Morrison και Ming-Na Wen θα αναλάβουν ξανά τους ρόλους των Boba Fett και Fennec Shand.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα φανεί αν η έλευση του The Book of Boba Fett θα σηματοδοτήσει κάποια καθυστέρηση για την τρίτη σεζόν του The Mandalorian. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ανακοινωθεί και τα Ashoka και Rangers of the New Republic ως spin-off της ίδιας σειράς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading