The Division: Απόκτησε το δωρέαν από την Ubisoft

Η Ubisoft κερνά ακόμη ένα παιχνίδι σε όλους όσους έχουν λογαριασμό στην υπηρεσία UPlay, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν το The Division στον κατάλογο μας, αρκεί να το κάνουμε μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Η υπόθεση του The Division λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη μετά την καταστροφή από μια φονική πανδημία (χμμ…). Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός ειδικού πράκτορα της SHD (Strategic Homeland Division) που βοηθά στην αναδόμηση της πόλης και αντιμετωπίζει τους εγκληματίες που εκμεταλλεύτηκαν τη ζοφερή κατάσταση. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2016 και έλαβε μέτριες κριτικές, σε αντίθεση με το sequel The Division 2 του 2019 που σαφέστατα είναι πολύ καλύτερο.

Να σημειωθεί ότι η Ubisoft συνεργάζεται με τη Netflix για τη δημιουργία ταινίας που θα βασίζεται στο The Division, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι έτοιμη. Το σίγουρο είναι ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain.

Υπενθυμίζουμε ότι το The Division συμπεριλαμβάνεται στα δωρεάν παιχνίδια των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Game Pass Ultimate για το μήνα Σεπτέμβριο.

The Division - [Uplay Link]

Loading