The Division Heartland: Ανακοινώθηκε επίσημα το free-to-play game

Η Ubisoft έχει νέες ιδέες για το The Division και προχωρά στην ανακοίνωση τόσο ενός mobile game, όσο και μιας δωρεάν έκδοσης που θα βασίζεται στον κόσμο του παιχνιδιού και θα κυκλοφορήσει με την ονομασία The Division Heartland.

Η ανακοίνωσε δεν περιλαμβάνει σοβαρές λεπτομέρειες για κανέναν από τους δύο τίτλους, παρόλα αυτά, η Ubisoft αναφέρει πως θα δούμε το The Division Heartland σε Windows PC, παιχνιδοκονσόλες και cloud gaming πλατφόρμες σε κάποια φάση μέσα στο 2021 ή το 2022. Σε ό,τι αφορά το mobile game, θα μας δώσει περισσότερα στοιχεία σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Οι φήμες λένε ότι το The Division Heartland θα είναι ένα battle royale game στο στυλ των Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends κλπ., κάτι που θα έχει νόημα για την Ubisoft δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας (και κερδοφορίας) που έχουν καταγράψει οι ανταγωνιστές της.

Γενικά, η Ubisoft έχει επενδύσει πολύ επάνω στον κόσμο του The Division, αναπτύσσοντας διαρκώς νέο υλικό για το The Division 2 και ετοιμάζοντας ταινία σε συνεργασία με τη Netflix (πρωταγωνιστεί ο Jake Gyllenhaal).

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading