The Elder Scrolls 3: Morrowind, εντελώς δωρέαν μόνο για σήμερα για τον εορτασμό των 25 ετών της σειράς!

25 χρόνια γιορτάζει σήμερα η Bethesda για τη σειρά The Elder Scrolls και γι' αυτό προσφέρει αποκλειστικά και μόνο για σήμερα (25 Μαρτίου 2019) εντελώς δωρέαν το The Elder Scrolls 3: Morrowind για Windows PC μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Bethesda.net, να πραγματοποιήσετε login (αν δεν έχετε λογαριασμό, ανοίξτε έναν εύκολα και γρήγορα) και στη συνέχεια να εξαργυρώσετε τον κωδικό TES25TH-MORROWIND για να προστεθεί το παιχνίδι στον λογαριασμό σας.

Η σειρά The Elder Scrolls πρωτοεμφανίστηκε το 1994 με τον τίτλο The Elder Scrolls: Arena, αλλά η μεγάλη επιτυχία ήρθε με το τρίτο επεισόδιο της, το Morrowind, που κυκλοφόρησε το 2002. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο ηφαιστειογενές νησί Vvandernfell, με τους gamers να γνωρίζουν για πρώτη φορά μια φατριά σκουρόχρωμων ξωτικών Dunmer και να έρχονται αντιμέτωποι με τους αθάνατους Dagoth Ur.

Το The Elder Scrolls 3: Morrowind σημείωσε τεράστια επιτυχία και επάνω σε αυτό το μοντέλο "πάτησε" η Bethesda για τη δημιουργία των επόμενων δύο τρομερά επιτυχημένων επεισοδίων, το The Elder Scrolls 4: Oblivion και το The Elder Scrolls 5: Skyrim.

Αρκετά με αυτά, τρέξτε να μεταβείτε στο Bethesda.net και να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Morrowind αποκλειστικά και μόνο για σήμερα!

Loading