The Elder Scrolls V: Skyrim, εξαιρετικό ξεκίνημα, διθυραμβικές κριτικές και....8-bit video!

The Elder Scrolls V: Skyrim, το πολυαναμενόμενο RPG της Bethesda κυκλοφόρησε στις 11/11/11 (στην Ελλάδα μάλλον την επόμενη εβδομάδα) και ήδη έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικό ξεκίνημα, με προοπτική να ανταγωνιστεί ισάξια τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Battlefield 3, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι αναλυτές!

Elder Scrolls V: Skyrim

Για την επαλήθευση των παραπάνω, αρκεί να αναφέρουμε ότι στην πλατφόρμα Steam της Valve (με τα πρόσφατα προβλήματα...) υπήρξαν 232.000 ενεργοί χρήστες μέσα στο πρώτο 24ωρό, αριθμός σχεδόν τριπλάσιος από τους αντίστοιχους του Modern Warfare 3 (78.000).

Ωστόσο, μεγαλύτερη σημασία από τους αριθμούς έχει η μετα-βαθμολόγηση ενός παιχνιδιού και το Skyrim έχει φτάσει στο 96/100, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι παίκτες έχουν μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι, ενώ και τα reviews των μεγαλύτερων ιστοσελίδων και περιοδικών gaming είναι διθυραμβικά, αφού το περιγράφουν ως ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών.

Από την άλλη μεριά, δε λείπουν και τα μικροπροβλήματα, αφού έχουν αναφερθεί ζητήματα με τα γραφικά στην έκδοση για το Xbox 360, αλλά και διάφορα bugs εντός του παιχνιδιού (π.χ. ένα άλογο...καβαλάει ένα δράκο), με τη Bethesda να τα έχει αναγνωρίσει και να υπόσχεται σύντομα διόρθωση τους με updates.

Τα γεγονότα του Elder Scrolls V εκτυλίσσονται 200 χρόνια μετά την εποχή του Oblivion, με έναν εμφύλιο πόλεμο να έχει ξεσπάσει στο Skyrim μετά τη δολοφονία του βασιλιά. Ωστόσο, η υπόθεση πηγαίνει ακόμα βαθύτερα, με απώτερο σκοπό του ήρωα Dragonborn να σκοτώσει έναν δράκο, που οι προφητείες λένε ότι θα καταστρέψει τον κόσμο...

Δείτε παρακάτω το animation trailer, την ιστορία του Dragonborn και ένα 8bit video με την υπόθεση του Skyrim!


The Animation of Skyrim by TechGear


Skyrim - The Tale of the DragonBorn by TechGear

[GameRant, Joystiq]
Loading