The Escapists 2 και Pathway: Διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store [Update]

[Update]: Η Epic Games απέσυρε το The Escapists 2 την τελευταία στιγμή, διότι αντιμετωπίζει τεχνικά θέματα. Δεν γνωρίζουμε αν θα προστεθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Κανένα μυστήριο αυτήν την εβδομάδα για τα δωρεάν games του Epic Games Store, καθώς έχουν αποκαλυφθεί ήδη τα δύο παιχνίδια που θα πάρουν τη θέση των ARK: Survival Evolved και Samurai Shodown Neo Geo Collection σε λίγη ώρα.

Το πρώτο από αυτά είναι το Pathway, ένα παιχνίδι real-time strategy της Robotality που κυκλοφόρησε πέρυσι και ξεχωρίζει κυρίως για τα pixelιασμένα γραφικά του σε έναν κόσμο που φέρνει λίγο σε Indiana Jones. Δεν φημίζεται για την πολυπλοκότητά του, αλλά είναι μια καλή επιλογή για τους αρχάριους σε αυτό το είδος.

the-escapists-2.jpg

Το δεύτερο είναι το The Escapists 2, το sequel στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου σκοπός σου είναι να οργανώσεις την απόδραση σου από τη φυλακή. Μαζεύεις αποθέματα, γυμνάζεις το κορμί του χαρακτήρα και παρατηρείς τις κινήσεις των δεσμοφυλάκων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για τοπικό ή online multiplayer.

Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα δωρεάν από σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδας έως τις 25 Ιουνίου 2020.

The Escapists 2 - [Epic Games Store Link]

Pathway - [Epic Games Store Link]

Loading