The Handmaid's Tale: Πρώτο trailer για την 4η σεζόν

Η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε πολλές παραγωγές που αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματα τους και μία από αυτές είναι το The Handmaid’s Tale του Hulu. Η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς δυστοπικής σειράς με πρωταγωνίστρια την Elisabeth Moss πήρε αναβολή για το 2021, αλλά τουλάχιστον έχουμε ένα πρώτο teaser trailer που μας δίνει μια εικόνα για την τροπή που θα πάρει η υπόθεση.

*Ακολουθούν spoilers για τις προηγούμενες τρεις σεζόν, επομένως, εάν δεν τις έχετε παρακολουθήσει τώρα είναι η ώρα να φύγετε από αυτό το άρθρο.

Το The Handmaid’s Tale αποτελεί δημιουργία του Bruce Miller που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Margaret Atwood και αφορά την ιστορία μιας “υπηρέτριας” σε μια διαλυμένη και ολοκληρωτικά απολυταρχική Αμερική που έχει μετονομαστεί σε Gilead. Στις προηγούμενες τρεις σεζόν είδαμε την June Osborne (ή Offred) να προσπαθεί να διασώσει όσα παιδιά και γυναίκες μπορεί φυγαδεύοντας τους στον Καναδά, αλλά η ίδια παραμένει στη Gilead για να βρει την κόρη της. Στο τέλος της τρίτης σεζόν την είδαμε να δέχεται μια σφαίρα στην τελική αποστολή της και να την περιμαζεύουν άλλες υπηρέτριες.

Από το πρώτο teaser trailer ακούμε πως η June θεωρείται πλέον απειλή για τη Gilead, με τη φοβερή και τρομερή Aunt Lydia (την ενσαρκώνει η καταπληκτική Ann Dowd) να λέει πως πλέον δεν υπάρχει δρόμος εξιλέωσης για τη June, ενώ είναι ξεκάθαρο πως η πρωταγωνίστρια θα οργανώσει μια γενική Αντίσταση για να ρίξει το καθεστώς.

Επιστρέφουν στους ρόλους τους και οι Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford, ενώ η Elisabeth Moss θα αναλάνει και τη σκηνοθεσία σε ένα επεισόδιο.

Η τέταρτη σεζόν του The Handmaid’s Tale θα προβληθεί μέσα στο 2021.

[via]

Loading