The Irishman: Νέο trailer και εντυπωσιακό de-aging στον Robert De Niro!

Νέο trailer δημοσίευσε η Netflix για την πολυαναμενόμενη ταινία The Irishman του Martin Scorcese, η οποία θα κάνει ντεμπούτο την 1η Νοεμβρίου στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και από τις 27 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμη μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming της εταιρείας.

Το The Irishman αφορά την ιστορία του Frank Sheeran που υποδύεται ο Robert De Niro, έναν διάσημο εκτελεστή της μαφίας που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαφάνιση του Jimmy Hoffa (μεγαλοεργατοπατέρας στις ΗΠΑ), μια υπόθεση που δεν λύθηκε ποτέ και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Αμερικανικής ιστορίας. Η ταινία προσφέρει ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσα από τους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του διεργασίες, έχθρες και συνδέσεις με τη μαζική πολιτική.

de-niro-de-aging.jpg

Στο σπουδαίο καστ συμμετέχουν και οι Al Pacino, Joe Pesci, ενώ η παραγωγή λέγεται ότι κόστισε περισσότερα από $200 εκατ. Το πολύ ενδιαφέρον κομμάτι από τεχνικής άποψης είναι η τεχνολογία de-aging που εφαρμόστηκε στον Robert De Niro, με αποτέλεσμα να τον βλέπουμε σε διάφορες ηλικίες (η ταινία καλύπτει αρκετές δεκαετίες) με απίστευτη αληθοφάνεια. Δείτε το νέο trailer και θα καταλάβετε:


Loading