The Last of Us: Για το 2023 προορίζεται η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς

Δυσάρεστα τα νέα για όσους περίμεναν πως θα δουν μέσα στο 2022 την τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us της Naughty Dog, καθώς ο επικεφαλής του τμήματος περιεχομένου του δικτύου HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε πως η προβολή της θα γίνει τελικά μέσα στο 2023.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε στην ιστοσελίδα Deadline, ο Bloys δήλωσε ότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στον Καναδά, χαρακτήρισε τον Craig Mazin (Chernobyl) ως φανταστικό συγγραφέα και σκηνοθέτη, αλλά και εντυπωσιασμένος με όσα έχει δει μέχρι στιγμής.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το The Last of Us θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το επόμενο Game of Thrones (σ.σ. η παραγωγή θα κοστίσει περισσότερο) από πλευράς επιτυχίας, ο Bloys ήταν ξεκάθαρος:

Δεν υπάρχει επόμενο Game of Thrones. Βρίσκομαι εδώ για αρκετό καιρό και αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο The Sopranos, το επόμενο Game of Thrones και τώρα το επόμενο Succession. Δεν υπάρχει επόμενο Game of Thrones!

Το The Last of Us θα μας δείξει τις περιπέτειες των Joel (Pedro Pascal) και Ellie (Bella Ramsey), καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν post-apocalyptic κόσμο όπου τα zombies δεν είναι η μοναδική απειλή. Σε άλλους ρόλους θα δούμε τους Anna Torv (Tess), Nick Offerman (Bill), Murray Bartlett (Frank), Gabriel Luna (Tommy) και Merle Dandridge (Marlene).

[via]

Loading