The Last of Us Part II: Δείτε το νέο χορταστικό 20λεπτο gameplay video

Όπως το είχε υποσχεθεί, η Sony αφιέρωσε το σημερινό State of Play στο επερχόμενο The Last of Us Part II, δείχνοντας στο κοινό σχεδόν 20 λεπτά από το gameplay του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 19 Ιουνίου 2020.

Στο The Last of Us Part II θα δούμε ριζικές αλλαγές στο gameplay, με νέους τρόπους για να μετακινείσαι στον ανοικτό κόσμο (από άλματα μέχρι τη δυνατότητα χρήσης σχοινιών) και νέα μηχανική στις stealth επιθέσεις, για μια ακόμα πιο αληθοφανή εμπειρία μάχης σώμα με σώμα.

Στους ήδη γνωστούς αντιπάλους Washington Liberation Front και Seraphites προστίθενται σίγουρα άλλες δύο φατρίες, οι Sneakers και οι Shamblers, με τη Naughty Dog να κρατά τους υπόλοιπους εχθρούς ως μυστικό για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Επίσης, οι σύμμαχοι θα είναι σημαντικά πιο χρήσιμοι σε σύγκριση με το πρώτο μέρος.

Στο The Last of Us: Part II η ιστορία μας πηγαίνει λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου, με την Ellie να είναι πλέον 19 χρονών, γεμάτη μίσος και επιθυμία για εκδίκηση. Η Ellie θα κληθεί να επιβιώσει, πολεμώντας ταυτόχρονα τα Seraphites που πρωτοείδαμε στο πρώτο μέρος. Φήμες κάνουν λόγο πως ο Joel θα είναι μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, μετά τις πράξεις του στο πρώτο The Last of Us, με την Ellie να στρέφεται εναντίον του όταν μάθει για το τι πραγματικά έκανε.

Loading