The Last of Us Part 3: Υπάρχουν ήδη ιδέες, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει

Δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος πρόλογος για το The Last of Us και το The Last of Us Part II, μιας και πρόκειται για δύο από τα κορυφαία παιχνίδια των τελευταίων ετών, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τις βραβεύσεις, όσο και από τις πωλήσεις τους. Η ιστορία που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η Naughty Dog έχει πάρει ήδη τον δρόμο της για τη μεταφορά της σε τηλεοπτική σειρά (πρωταγωνιστεί ο Pedro Pascal) για το δίκτυο HBO, αλλά αυτό που καίει περισσότερο τους gamers είναι το ενδεχόμενο να δούμε ένα τρίτο μέρος.

Ο επικεφαλής της Naughty Dog, Neil Druckmann, έδωσε το παρών στο podcast Script Apart και δεν απέφυγε να τοποθετηθεί σχετικά με το The Last of Us Part III. Συγκεκριμένα, ο κ. Druckmann δήλωσε ότι έχει γράψει ήδη έναν “μπούσουλα” για το πως θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία ενός νέου παιχνιδιού σε συνεργασία με τη Halley Gross, αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι η Naughty Dog ΔΕΝ εργάζεται επάνω σε αυτό το project. Ευελπιστεί, ωστόσο, ότι μια μέρα “δει το φως της ημέρας η ιστορία που εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Part II”.

Προς το παρόν έχουμε δύο παιχνίδια που θεωρώ ότι καταπιάνονται με ένα ενιαίο θέμα και ταυτόχρονα αναπτύσσουν μια πολύ προσωπική ιστορία για αυτούς τους χαρακτήρες. Με ένα παιχνίδι δεν υπάρχει κάποιο μοτίβο, αλλά με δύο παιχνίδια αποκτήσαμε δομή και ξεκάθαρη θεματολογία που θα πρέπει να ακολουθήσουμε εάν αποφασίσουμε να φτιάξουμε και τρίτο.

Ο Druckmann τόνισε, επίσης, ότι η Naughty Dog συνηθίζει να παίρνει τον χρόνο της για να εξερευνήσει νέες ιδέες, αλλά δεν έχουν κατασταλάξει αν θα συνεχίσουν το The Last of Us, αν θα ασχοληθούν με κάτι εντελώς καινούργιο ή αν θα επιστρέψουν σε άλλη παλαιότερη σειρά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading