The Last of Us: Στον ρόλο του Joel ο Pedro Pascal!

Τον περασμένο Νοέμβριο, το δίκτυο HBO έδωσε εντολή στον Neil Druckmann της Naughty Dog να προχωρήσει τη διαδικασία για τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς The Last of Us και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μάθουμε τα πρώτα μέλη του cast, τα οποία σίγουρα προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Τον ρόλο του Joel θα αναλάβει ο σπουδαίος Pedro Pascal, γνωστός κυρίως για τους ρόλους του στο Game of Thrones, το Narcos και φυσικά το The Mandalorian, ενώ τον ρόλο της Ellie πήρε η Bella Ramsey, η οποία είχε κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού για την ενσάρκωση της Lyanna Mormont στο Game of Thrones.

Ακόμη, μαθαίνουμε ότι η μεταφορά του The Last of Us σε τηλεοπτική σειρά θα γίνει από τον Craig Mazin, ο οποίος συνεργάστηκε με το HBO για τη δημιουργία του εξαιρετικού Chernobyl, και το σενάριο συνυπογράφεται με τον Neil Druckmann.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την έναρξη των γυρισμάτων και την ημερομηνία προβολής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading