The Last of Us Part 2: Νέα αναφορά για remastered έκδοση

Σαφέστατα οι φίλοι της σειράς The Last of Us θα ήθελαν να ακούσουν πως η δημιουργός Naughty Dog ετοιμάζει το πολυαναμενόμενο Part 3, αλλά για την ώρα η εταιρεία δεν μας κάνει την χάρη να το επιβεβαιώσει επίσημα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις πως κινείται (και) προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για την ώρα μένουμε σε μια νέα αναφορά για remastered έκδοση του The Last of Us Part 2 που εντοπίστηκε στο προφίλ του Mark Pajarillo στην πλατφόρμα LinkedIn από την ιστοσελίδα Resetera, την οποία απέσυρε μετά από λίγη ώρα ο επικεφαλής καλλιτεχνικού σχεδιασμού της Naughty Dog.

Είναι η δεύτερη φορά που έρχονται στην δημοσιότητα ενδείξεις για remastered έκδοση του The Last of Us Part 2, καθώς τον περασμένο Ιούλιο ο συνθέτης του soundtrack, Gustavo Santaolalla, είχε κάνει λόγο για μια «νέα έκδοση» που θα έδινε (μεταξύ άλλων) στους gamers τη δυνατότητα να παίζουν μπάντζο στην πόλη Jackson με τον δικό του cameo χαρακτήρα επιλέγοντας διάφορα τραγούδια.

Όπως και να ‘χει, μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχουν, όπως φαίνεται, σχέδια για κυκλοφορία remastered έκδοσης για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 3.5 χρόνια και έχει ήδη αναβαθμιστεί για το PlayStation 5 με υποστήριξη 60fps από το 2021. Από την άλλη, η Naughty Dog πιθανότατα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την εκτόξευση στην δημοφιλία του franchise λόγω και της εξαιρετικής τηλεοπτικής μεταφοράς για το δίκτυο HBO, ενώ δεν αποκλείεται πως έχει στα πλάνα της και την κυκλοφορία του παιχνιδιού για Windows PCs.

Σε ό,τι αφορά το περίφημο multiplayer The Last of Us που ανακοινώθηκε το 2019 με την υπόσχεση πως θα προσφέρει στους gamers μια ολοκαίνουργια εμπειρία gaming, τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν πολύ καλά, καθώς η Bungie (σ.σ. ανήκει πλέον στη Sony) αμφιβάλλει πως θα καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον των gamers για πολύ καιρό.

[via]

Loading