The Last of Us Part II: Νέο τηλεοπτικό σποτ με...New Order

Σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες περιμένουμε το The Last of Us Part II αποκλειστικά για το PlayStation 4, και η Naughty Dog δεν μας αφήνει σε ησυχία με τα συνεχόμενα τηλεοπτικά σποτάκια και trailers.

Αυτή τη φορά επανέρχεται με ένα λίγο μεγαλύτερο trailer που μας δείχνει την πρωταγωνίστρια Ellie να τραγουδά το True Faith των New Order στην αγαπημένη της Dina, ενώ παράλληλα την παρακολουθούμε να προσπαθεί να ξεφύγει από μια ομάδα ανθρώπων που την κυνηγά.

Στο The Last of Us Part II θα δούμε ριζικές αλλαγές στο gameplay, με νέους τρόπους για να μετακινείσαι στον ανοικτό κόσμο (από άλματα μέχρι τη δυνατότητα χρήσης σχοινιών) και νέα μηχανική στις stealth επιθέσεις, για μια ακόμα πιο αληθοφανή εμπειρία μάχης σώμα με σώμα.

Στους ήδη γνωστούς αντιπάλους Washington Liberation Front και Seraphites προστίθενται σίγουρα άλλες δύο φατρίες, οι Sneakers και οι Shamblers, με τη Naughty Dog να κρατά τους υπόλοιπους εχθρούς ως μυστικό για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Επίσης, οι σύμμαχοι θα είναι σημαντικά πιο χρήσιμοι σε σύγκριση με το πρώτο μέρος.

Στο The Last of Us: Part II η ιστορία μας πηγαίνει λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου, με την Ellie να είναι πλέον 19 χρονών, γεμάτη μίσος και επιθυμία για εκδίκηση. Η Ellie θα κληθεί να επιβιώσει, πολεμώντας ταυτόχρονα τα Seraphites που πρωτοείδαμε στο πρώτο μέρος. Φήμες κάνουν λόγο πως ο Joel θα είναι μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, μετά τις πράξεις του στο πρώτο The Last of Us, με την Ellie να στρέφεται εναντίον του όταν μάθει για το τι πραγματικά έκανε.

Υπομονή, η 19η Ιουνίου είναι κοντά!

Loading