The Last of Us Part II Remastered: Έρχεται τον Ιανουάριο στο PS5, δείτε το πρώτο teaser! [Update]

Τις τελευταίες ημέρες είχαν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου φήμες για την επίσημη κυκλοφορία του The Last of Us Part II για το PS5, καθώς η έκδοση του original παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2020 ήταν φτιαγμένη για το PS4 και απλά μετέπειτα υπήρξε μια μικρή αναβάθμιση για όσους παίζουν σε PS5.

Τώρα, όμως, διέρρευσε μια καταχώρηση από το PlayStation Store που επιβεβαιώνει τις φήμες, αποκαλύπτει τον επίσημο τίτλο, την ημερομηνία κυκλοφορίας και το πρώτο trailer! Αν αποδειχθεί αληθινή η διαρροή, το The Last of Us Part II Remastered θα γίνει διαθέσιμο από τις 19 Ιανουαρίου 2024!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τη Naughty Dog ή τη Sony, αλλά υποθέτουμε πως από ώρα σε ώρα θα γίνει η σχετική ανακοίνωση. Στη καταχώρηση στο PlayStation Store αναφέρεται, πάντως, πως θα μπουν στην εξίσωση όλες οι δυνάμεις του PlayStation 5 για να απολαύσουμε πληθώρα βελτιώσεων στα γραφικά και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Επίσης, γίνεται αναφορά στο No Return mode, το οποίο περιγράφεται από ως «μια roguelike εμπειρία επιβίωσης» που θα προκαλεί τον gamer να επιβιώσει για όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα από μια σειρά τυχαίων καταστάσεων. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν από διάφορους χαρακτήρες που ξεκλειδώνονται στην πορεία, με ορισμένους από αυτούς να εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σειρά The Last of Us και ο καθένας διαθέτει μοναδικές ικανότητες.

Τέλος, το The Last of Us Part II Remastered θα περιλαμβάνει τα Lost Levels που θα επιτρέπουν στον gamer να παίξει πρώιμες εκδόσεις από περιοχές και αποστολές που δεν προστέθηκαν τελικά στην τελική μορφή του παιχνιδιού, θα έχουν στην διάθεση τους νέα διακοσμητικά για τις Abby και Ellie, ενώ θα μπορούν να παίξουν το guitar mini game όποτε θέλουν.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωσε με όλες τις λεπτομέρειες. Για την ώρα κρατάμε την 19 Ιανουαρίου 2024 ως ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II Remastered αποκλειστικά για το PS5.

Update: Όπως ήταν λογικό, η Sony προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες που διέρρευσαν. 

Στο τεχνικό σκέλος, το The Last of Us Part II Remastered προσφέρει native υποστήριξη ανάλυσης 4K σε fidelity mode, upscaling από 1440p σε 4K στο performance mode, ενώ εάν η τηλεόραση/οθόνη υποστηρίζει VRR υπάρχει η επιλογή να ξεκλειδώσεις τα framerates. Επίσης, υποστηρίζονται η απτική ανάδραση και τα adaptive triggers του τηλεχειριστηρίου DualSense.

Loading