The Last of Us Part II Remastered: Νέο trailer για το επερχόμενο No Return mode

Μερικές ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του The Last of Us Part II Remastered, η Naughty Dog προχωρά στη δημοσίευση ενός νέου trailer για να αναδείξει το νέο No Return mode του παιχνιδιού, σε μια προσπάθεια να πείσει τους gamers πως αξίζει τον κόπο να προχωρήσουν στην αγορά της νέας έκδοσης.

Η εταιρεία περιγράφει το No Return ως ένα roguelike mode επιβίωσης, όπου οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής χαρακτήρα από τους κύριους πρωταγωνιστές, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό στυλ gameplay, καθώς και από διάφορα όπλα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε γνώριμες τοποθεσίες με σκοπό να παραμείνουν ζωντανοί για όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο προοδεύουν θα ξεκλειδώνουν νέους χαρακτήρες, όπλα και σενάρια.

Εκτός από το No Return, στο The Last of Us Part II Remastered θα συμπεριλαμβάνονται τρεις πίστες που είχαν κοπεί από την προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού, σχολιασμός από τους δημιουργούς, Guitar Free Play mode κ.ά. Εξυπακούεται ότι είναι αναβαθμισμένο για τις δυνατότητες του PS5, με native υποστήριξη ανάλυσης 4K στο Fidelity Mode και ξεκλειδωμένα framerates για τηλεοράσεις και οθόνες που υποστηρίζουν το VRR (variable refresh rate).

Το The Last of Us Part II Remastered αναμένεται αποκλειστικά για το PS5 στις 19 Ιανουαρίου 2024.

Loading