The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, νέο trailer για τη remastered έκδοση

Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε επίσημα το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD από τη Nintendo, μια remastered έκδοση του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 Ιουλίου 2021 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Με αφορμή το επικείμενο λανσάρισμα, η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο trailer και αποκάλυψε ορισμένες από τις “ποιοτικές αναβαθμίσεις” που θα απολαύσουν οι gamers.

Το The Legend of Zelda: Skyword Sword HD θα δίνει στους gamers τη δυνατότητα βοήθειας σε περίπτωση που “κολλήσουν” σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού με το Master Sword να “γυαλίζει” για να υποδείξει πως υπάρχει διαθέσιμο hint στο συγκεκριμένο σημείο με τη βοήθεια της Fi. Οι gamers θα μπορούν να ανοίξουν το μενού και να τη συμβουλευτούν για τις επόμενες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσουν παρακάτω. Στο original, αυτά τα hints εμφανίζονταν αυτόματα, αλλά τώρα θα είναι καθαρά στο χέρι του χρήστη αν θα τα βλέπει ή όχι.

Ακόμη, θα υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσεις το αριστερό τηλεχειριστήριο Joy-Con για τη διαχείριση της ασπίδας (όπως το Nunchuck στο Wii), ενώ το δεξί Joy-Con θα καλύπτει τις κινήσεις του σπαθιού. Όταν κραδαίνεις το τόξο, με το αριστερό θα μπορείς να σημαδεύεις και να απασφαλίζεις το βέλος με το δεξί, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις εναλλακτικά τα shoulder buttons και τα thumbsticks.

Σε άλλα νέα χαρακτηριστικά προστέθηκε η δυνατότητα fast-forward των διαλόγων για να μη ξοδεύεις χρόνο στις κουβέντες με τους NPCs (non-playable characters), η εμφάνιση της περιγραφής των αντικειμένων μόνο μία φορά και φυσικά η δυνατότητα να κάνεις skip τα cinematics. Προφανώς τα γραφικά έχουν βελτιωθεί σημαντικά και υποστηρίζεται υψηλότερος αριθμός καρέ.

Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ στο παρελθόν το The Legend of Zelda: Skyward Sword, η υπόθεση καλεί τον πρωταγωνιστή Link να σώσει την Zelda και να νικήσει ένα αρχέγονο κακό που ονομάζεται Demise.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading