The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, ανακοινώθηκε το remaster για το Nintendo Switch!

Το μεγάλο Nintendo Direct έφερε στο προσκήνιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τους φίλους της Nintendo και σίγουρα η ανακοίνωση που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα δεν είναι άλλη από το remaster του The Legend of Zelda: Skyward Sword για το Nintendo Switch!

Η εταιρεία ετοιμάζεται να γιορτάσει την 35η επέτειο της δημοφιλέστατης σειράς (συγκεκριμένα τα κλείνει στις 21 Φεβρουαρίου 2021) και εκτός από το παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει και μια ειδική έκδοση του Nintendo Switch με θέμα το Skyward Sword, ενώ αναμένονται και άλλες εορταστικές ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

the-legend-of-zelda-skyward-sword-hd-3.jpg

Ο παραγωγός του παιχνιδιού, κ. Eiji Aonuma, εξήγησε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct ότι το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD θα έρθει με αναβαθμισμένα γραφικά και gameplay προσαρμοσμένο στα Joy-Cons του Nintendo Switch, που σαφέστατα θα προσφέρουν έναν πολύ καλύτερο χειρισμό σε σύγκριση με τα τηλεχειριστήρια του Wii. Για παράδειγμα, οι gamers θα μπορούν να περιστρέφουν το σπαθί τους με το δεξί stick και να σηκώνουν την ασπίδα τους με το αριστερό, ενώ με συνδυασμό και τον δύο θα μπορούν να ρίξουν βέλος με το τόξο.

the-legend-of-zelda-skyward-sword-hd-joy-cons.jpg

Δεν αναφέρθηκε κάτι καινούργιο για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, αλλά τουλάχιστον ο κ. Aonuma παραδέχτηκε πως αρκετά στοιχεία του Skyward Sword ενέπνευσαν το gameplay του πρώτου μέρους.

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου 2021 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading