The Lord of the Rings: Gollum, αναβολή της κυκλοφορίας για μερικούς μήνες

Τελικά δεν θα έχουμε διπλό πανηγύρι για τους φίλους του The Lord of the Rings στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η τηλεοπτική σειρά The Rings of Power θα κάνει κανονικά πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 στην υπηρεσία Amazon Prime Video, αλλά το The Lord of the Rings: Gollum δεν θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα για να τελειοποιήσει το παιχνίδι.

Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει ακριβή ημερομηνία και αρκέστηκε απλά να αναφέρει πως θα το δούμε σε λίγους μήνες. Πιθανότατα θα μας δώσει την ακριβή ημερομηνία κατά τη διάρκεια της Gamescom τον Αύγουστο και ευελπιστούμε ότι δεν θα τοποθετηθεί και αυτό στα τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου, διότι εκείνη την περίοδο θα κυκλοφορήσουν πολλά εξίσου σημαντικά games.

Η υπόθεση του The Lord of the Rings: Gollum είναι στημένη στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου The Fellowship of the Ring για να εξιστορήσει τις περιπέτειες του Gollum στη Μέση-Γη, στον αγώνα του να πάρει πίσω το Ring of Power που έκλεψε ο Bilbo Bagging στα γεγονότα του The Hobbit. Η Daedalic Entertainment επέλεξε ένα story-driven στυλ action RPG, αντί ενός τεράστιου ανοικτού κόσμου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρχει σύστημα μάχης ή αν απλά θα παλεύεις με άλλους τρόπους να επιβιώσεις και να ολοκληρώσεις την αποστολή σου

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5, αλλά και στο Nintendo Switch. Αρχικά το πλάνο της Daedalic Entertainment ήταν να κυκλοφορήσει την έκδοση του Switch σε μεταγενέστερο χρόνο, αλλά δεν αποκλείεται η αναβολή να οδηγήσει σε ταυτόχρονη κυκλοφορία για όλες τις πλατφόρμες.

Loading