The Order: 1886, αποκλειστικά στο PS4 στις 20 Φεβρουαρίου και νέο trailer [E3 2014]

The-Order-1886-PS4

Πέρασε ένας χρόνος από την επίσημη ανακοίνωση της Ready at Dawn για το The Order: 1886, αλλά μόλις τον περασμένο μήνα η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία του action adventure. Ωστόσο, το νέο trailer που παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της E3 2014 αποκαλύπτει ότι θα κυκλοφορήσει τελικά στις 20 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για το PlayStation 4, ενώ μας δίνει μια πρώτη εικόνα από το "κακό".

“Λέγεται ότι όλα ξεκίνησαν τον 7ο ή 8ο αιώνα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν μεταλλάξεις στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, οι οποίες δεν έγιναν ορατές άμεσα, αλλά οδήγησαν στη δημιουργία ενός διαφορετικού είδους (μισός άνθρωπος, μισός τέρας). Με τα χρόνια, ο κόσμος άρχισε να αποκαλεί αυτούς τους ημίαιμους με ονόματα θρυλικών τεράτων. Οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις με τα τέρατα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Αν και οι άνθρωποι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, ήταν σημαντικά πιο αδύναμοι από τους ημίαιμους. Τελικά, μετά από αιώνες, η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να εναντιωθεί. Γενναίοι άνδρες και γυναίκες αφιερώνουν τη ζωή τους στον πόλεμο ενάντια στους ημίαιμους και γίνονται ιππότες. Οι ιππότες αυτοί ονομάστηκαν “the Order’.

Από τότε, πολλοί ιππότες έχασαν τη ζωή τους στη μάχη, αλλά η Order ποτέ δεν εξαφανίστηκε. Μόλις ένας ιππότης σκοτωθεί, ένας διάδοχος με το όνομα του εμφανίζεται και ρίχνεται στη μάχη.”

Loading