The Sandman: Νέο trailer από το SDCC λίγο πριν την πρεμιέρα στο Netflix

Ακόμη ένα trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του The Sandman, το ομώνυμο cult comic της DC που αναμένεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου 2022, αυτή τη φορά από το San Diego Comic-Con 2022 που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τη Netflix, η τηλεοπτική σειρά ξεκινά ακριβώς από την αρχή του comic. Φυλακισμένος για δεκαετίες, ο Βασιλιάς των Ονείρων καλείται να πάρει και πάλι στα χέρια του το χαμένο βασίλειο του και την κλεμμένη δύναμη του, διαφορετικά η ανθρωπότητα θα καταστραφεί. Ο λόγος; Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχασαν την ικανότητα να βλέπουν όνειρα, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να ξυπνήσουν από τον λήθαργο.

Στην πορεία θα συναντήσει διάφορους χαρακτήρες της DC Comics, όπως ο John Constantine στην μορφή της προγόνου του Johanna (Jenna Coleman), κάποια ιστορικά πρόσωπα όπως ο William Shakespeare, αλλά και τον ίδιο τον διάολο που ενσαρκώνει η Gwendoline Christie.

Ο δημιουργός του The Sandman, Neil Gaiman, δήλωσε εκστασιασμένος και υπερήφανος για αυτό που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Ευελπιστούμε ότι θα δικαιωθούν οι προσδοκίες τους…

Loading