The Witcher: Νέο trailer για την τρίτη σεζόν

Σε 20 ημέρες έχουμε την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Witcher, στην οποία θα αποχαιρετήσουμε δυστυχώς τον Henry Cavill από τον πρωταγωνιστικό ρόλο (σ.σ. αναλαμβάνει ο Liam Hemsworth), και η Netflix βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα νέο trailer στο πλαίσιο του Summer Game Fest.

Σε αυτό βλέπουμε τους Geralt και Yennefer να μάχονται για να κρατήσουν ασφαλή την Ciri, η οποία εκπαιδεύεται για να γίνει και αυτή Witcher, ενώ συμπεριλήφθηκαν σκόρπιες σκηνές από μάχες του Geralt με διάφορα τέρατα στην The Continent. Η 3η σεζόν του The Witcher είναι βασισμένη στο δεύτερο βιβλίο του Andrzej Sapkowski (Time of Contempt). 

Όπως αναφέρει η δημιουργός της σειράς Lauren Hissrich,

Για πολλά χρόνια ο Geralt διατηρούσε ουδέτερη στάση, απέφευγε να εμπλακεί στην πολιτική και διατράνωνε πως οι Witchers δεν έχουν συναισθήματα, προφανώς για να διευκολύνει την καθημερινότητα του και να έχει ελευθερία κίνησης στον κόσμο. Τον έχουμε δει να μάχεται με τέρατα και τερατόμορφους ανθρώπους, αλλά και να σκληραγωγείται για να επιβιώσει. Σε αυτήν την σεζόν, όμως, αλλάζουν όλα.

Το Part 1 της 3ης σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου 2023, ενώ θα ακολουθήσει το Part 2 μετά από έναν μήνα.

Loading