The Witcher: Nightmare of the Wolf, νέο teaser video λίγο πριν την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε ένα νέο clip από την animated σειρά The Witcher: Nightmare of the Wolf που αναμένεται στο Netflix στις 23 Αυγούστου 2021.

Το clip δείχνει τον Vesemir, τον θρυλικό Witcher του Kaer Morhen, να ετοιμάζεται να εκπαιδεύσει μερικά από τα νέα παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι ευχαριστημένα με τις συνθήκες υπό τις οποίες τους εκπαιδεύει ο Vesemir, αλλά εξηγεί ότι ο κόσμος πέρα ​​από τα τείχη του Kaer Morhen είναι πολύ χειρότερος. Με την εκπαίδευσή του, μπορούν να βρουν «δύναμη, σκοπό, σεβασμό και μια ευκαιρία να επιβιώσουν από την ίδια τη φρίκη που τους περιμένει εκεί έξω».

Η σειρά είναι σε συμπαραγωγή από τον showrunner του Witcher, Lauren Schmidt Hissrich και τον σκηνοθέτη Kwang Il Han, και το σενάριο επιμελήθηκε ο Beau DeMayo.

Ο Vesemir εκφωνείται από τον Theo James και το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Graham McTavish ως Deglan, Lara Pulver ως Lady Zerbst και Mary McDonnell ως Tetra.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η δεύτερη σεζόν του Witcher έρχεται στο Netflix τον Δεκέμβριο, με το prequel The Witcher: Blood Origin να αναμένεται το 2022. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading