The Witcher: Nightmare of the Wolf, νέο trailer για την animated ταινία του Netflix

Η νέα anime ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf που θα παρέχει στους λάτρεις του σύμπαντος του The Witcher αρκετές εισαγωγικές πληροφορίες απέκτησε νέο trailer, λίγες ημέρες πριν την προβολή της (23 Αυγούστου 2021).

Στο νέο trailer που δημοσίευσε η Netflix παρουσιάζεται η φρικτή διαδικασία που ακολουθούν τα παιδιά ώστε να μετατραπούν σε κυνηγούς τεράτων. Ωστόσο, οι fans έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλύτερα τον νεαρό Vesemir – μέντορα του Geralt να λαμβάνει δράση.

Η ταινία The Witcher: Nightmare of the Wolf σκηνοθετείται από τον Han Kwang II και γράφτηκε από τον Beau de Mayo. Διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό φωνητικό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Theo James ως Vesemir, Lara Pulver ως Tetra, Graham McTavish ως Deglan.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading