Θεούλης εισβάλει σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή για να ρωτήσει πότε θα βγει το GTA VI

Η Rockstar Games συνεχίζει να αρμέγει (και να βγάζει δισεκατομμύρια) το GTA V, οι gamers παγκοσμίως εξακολουθούν να ξοδεύουν ώρες και ώρες επάνω στο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν εδώ και τώρα να μάθουν περισσότερα για το GTA VI.

Όπως για παράδειγμα αυτός ο θεούλης που εισέβαλε στο studio της ζωντανής εκπομπής Beat the Star στη Γερμανία για να ρωτήσει πότε θα κυκλοφορήσει το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς!

Σας εύχομαι μια όμορφη μέρα, το όνομα μου είναι Asa. Θα ήθελα να μάθω που διάολο είναι το GTA VI; Το περιμένω εδώ και 6 χρόνια!

Προφανώς η ασφάλεια του studio έσπευσε να τον απομακρύνει, αλλά προτού φύγει από το studio ζήτησε από τον παρουσιαστή Alexander Duszat να ρωτήσει και αυτός στην κάμερα για το GTA VI. Ο τελευταίος αντιμετώπισε άψογα το ευτράπελο και μάλιστα απάντησε χιουμοριστικά ότι δεν πρόκειται να το κάνει, διότι δεν έχει τερματίσει ακόμα το GTA V

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει καμία σχέση με το gaming. Πρόκειται για show όπου celebrities διαγωνίζονται σε διάφορες προκλήσεις (π.χ. αναρρίχηση, χόκει κλπ.).

Είπαμε ρε φίλε…ή μήπως ήταν κάποιο trick της Rockstar;;;Τι μας κρύβουν;;;

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading