TikTok: Δοκιμάζει κουμπί Repost για εύκολες αναδημοσιεύσεις

Για όλους εσάς τους τίμιους fans του TikTok που αφιερώνετε τουλάχιστον δύο έως τρεις ώρες πριν κοιμηθείτε στην πλατφόρμα, έρχεται μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέπει να αναδημοσιεύετε ένα video που ξεχωρίσατε.

Μέχρι πρότινος, ο μόνος τρόπος αναδημοσίευσης ενός video στο TikTok ήταν να αποθηκεύσουμε αρχικά το περιεχόμενο στη συσκευή μας και έπειτα να το ανεβάσουμε ξανά στο προφίλ μας.

Σύμφωνα όμως με τον αγγελιοφόρο των ειδήσεων για τα χαρακτηριστικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Matt Navarra, το TikTok δοκιμάζει τώρα τη νέα δυνατότητα αναδημοσίευσης για την πλατφόρμα.

Επί του παρόντος, δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω πληροφορίες για τη λειτουργία της νέας δυνατότητας, ούτε εάν θα διατεθεί εν τέλει στους χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading